Skip to main content
Lionel Mesi

PROPAO POSAO SA BARSOM: Mesi na pragu Intera!

Foto: Profimedia
Očekuje se i ozvaničenje...

Jedan od najboljih fudbalera sveta, Lionel Mesi je po svemu sudeći odlučio, njegov naredni klub biće - Inter Majami.

PRESKUP ZA ZVEZDU: Ništa od velikog povratka na Marakanu!

PRESKUP ZA ZVEZDU: Ništa od velikog povratka na Marakanu!

PRONAĐENA ZAMENA ZA BORJANA: Zvezda već ponudila 900 000 evra!

PRONAĐENA ZAMENA ZA BORJANA: Zvezda već ponudila 900 000 evra!

ODLAZAK VOŠINE LEGENDE: Preminuo slavni fudbaler, član šampionske generacije

ODLAZAK VOŠINE LEGENDE: Preminuo slavni fudbaler, član šampionske generacije

Naima, svi renomirani izvori tokom današnjeg dana tvrde da Barselona nije mogla da ispuni sve zahteve i da garantuje da će Mesijev ugovor moći da bude registrovan zbog problema sa fer-plejom.

To je iskoristio Inter Majami, koji je Mesiju predstavio ozbiljan projekat, jer će Argentincu pripasti bonusi i od zajedničkog sponzora kompanije Adidas, ali i od kompanije "Apple". Ujedno, Mesi će imati mogućnost da za znatno manje novca, kao nekada Dejvid Bekam, kupi franšizu u MLS ligi. 

Upravo je Bekam vlasnik Inter Majamija i želi da napravi jednu od najvećih fudbalskih priča u Americi. Spekuliše se da će posle Mesija krenuti i po Serhija Busketsa i Đordija Albu!

Mesi je pokušavao na sve načine da se vrati u Barselonu, pristao je da igra i besplatno, ali je to bilo zakonski nemoguće. Bilo je glasina i da bi mogao preko Intera na pozajmicu u Barselonu, ali je američki klub to odbio. 

Mesi je želeo što pre da reši svoju sudbinu, a Barsa baš i nije mogla da reši svoju finansijsku stabilnost početkom juna, jer je za to bila neophodna prodaja igrača.

Čak je i Đerar Romero, koji je bio najpozitivniji u ovoj sapunici, nedavno rekao da postoji 1% da se vrati u Barselonu. On je do pre 24 časa govorio da su šanse da se Leo vrati između 60 i 80%, tako da je ovo još jedan od indikatora da Mesi polako pakuje kofere za Floridu...

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Antonela, supruga Lionela Mesija

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
18 Beograd