Skip to main content
Zvezdan Terzić

TERZIĆ: Imamo šanse da oborimo kaznu UEFA (FOTO)

Foto: MN Press
Početak priprema.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić na startu zimskih pripema govorio je o kazni UEFA, kao i mogućim dolascima i odlascima. Za početak osvrnuo se odluku UEFA, zbog koje Zvezdi preti da utakmicu protiv CSKA u Ligi Evrope (13. februar) igra pred praznim tribinama.

- U četvrtak nam ističe rok sa zahtevom da nam dostave odluku sa obrazloženjem, a potom imamo tri dana da sastavimo žalbu i pet dana da je pošaljemo. Ne stojimo najbolje, imamo podebeo dosije. Ipak, imamo dosta argumenata u našu korist. Šanse su 50:50. Biće sve jasno do kraja januara - rekao je Terzić, a zatim se osvrnuo na prelazni rok.

Pročitajte i:

- Niko nije došao i otišao, startujemo pripreme sa proverenim i dokazanim snagama u sezoni u kojoj smo mnogo puta obradovali navijače. Krećemo mnogo jači, s obzirom kad se setimo kako je letos bilo, dovodili igrače u hodu... Mnogo razloga za optimizam imamo. Uz to, oporavili su se Branko Jovičić i Nemanja Radonjić. Milojević ima dve želje što se tiče dolazaka igrača. Činimo sve da do kraja nedelje ispunimo te njegove želje. Biće najmanje buran prelazni rok.

Kada je reč o odlascima najbliži da ode iz Zvezde je Ričmond Boaći. Pored njega na izlaznim vratima su i Gelor Kanga, Mičel Donald i Damijen Le Talek.

- Moguće je da Boaći ode. Što se tiče Kange, Donalda i Le Taleka, imamo ponude za njih. Međutim,strani klubovi ne žele da plate velika obeštećenja za igrače kojima na leto ističe ugovor. Zvezda živi od prodaje, ali imamo spremne zamene. Nećemo dovoditi, ako niko ne ode. Biće jedan od mirnijih prelaznih rokova.

Što se tiče dolazaka, pominjao se Filip Đuričić. Terzić je to demantovao.

- Nikad nismo rekli da njega želimo – objasnio je Terzić uz osvrt na status Srđana Babića.

- Pokazao je zavidan kvalitet. Imamo dogovor sa Real Sosijedadom za jun i već smo stupili u kontakt sa njima. Imamo opciju otkupa i Španci se ništa ne pitaju - zaključio je funcioner crveno-belih.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd