Subota 24. feb 2024.
Lotar Mateus

TEŠKA SRCA MATEUS NAJAVIO: Bajer će biti šampion Nemačke

Foto: Profimedia
Bajern nije imao nikakve šanse.

Nekadašnji nemački fudbalski reprezentativac Lotar Mateus izjavio je da će Bajer iz Leverkuzena da osvoji šampionsku titulu u Bundesligi. Leverkuzen je pre dva dana na svom terenu pobedio Bajern 3:0 u 21. kolu Bundeslige. Klub iz Leverkuzena je trenutno prvi na tabeli sa pet bodova više od Bajerna. Mateus je rekao da je Bajern izgubio u najvažnijoj utakmici sezone u Bundesligi.

ŠVEĐANI PRIŽELJKUJU: Zlatan Ibrahimović će igrati protiv Srbije!Zlatan Ibrahimović

ŠVEĐANI PRIŽELJKUJU: Zlatan Ibrahimović će igrati protiv Srbije!

ISPISANA NOVA FUDBALSKA BAJKA: Fudbaler koji je pobedio RAK doneo TITULU Obali Slonovače!Fudbalska reprezentacija Obale Slonovače

ISPISANA NOVA FUDBALSKA BAJKA: Fudbaler koji je pobedio RAK doneo TITULU Obali Slonovače!

Tragedija kakva se ne pamti: Fudbalera ubio grom usred meča (VIDEO)grom

Tragedija kakva se ne pamti: Fudbalera ubio grom usred meča (VIDEO)

- Leverkuzen je zasluženo pobedio, Bajern nije imao nikakve šanse. Teško mi je da to kažem, ali Bajern nema nikakve šanse da osvoji titulu u Bundesligi. To se odavno nije dogodilo. Bio sam veoma iznenađen što Bajern nije koristio u igri zvezde koje imaju Bajernov DNK. Da sam ja Tomas Tuhel oslonio bih se na Matijsa de Lihta, Džošuu Kimiha i Tomasa Milera, posebno na meču u Leverkuzenu - napisao je Mateus u kolumni za nemački Skaj sports.

Miler i Kimih su meč sa Leverkuzenom počeli na klupi za rezerve, a u igru su ušli u 60. minutu. De Liht nije igrao protiv Bajerna. Mateus (62) je igrao za Bajern od 1984. do 1988. i od 1992. do 2000. godine.

- Siguran sam da će Leverkuzen da bude šampion Nemačke i ako ovako nastave da igraju, to će da bude više nego zasluženo. Tuhel? Sigurno je da će posle ovog poraza da bude nekih internih razgovora u Bajernu - naveo je nekadašnji fudbaler Bajerna. Mateus je istakao da je Tuhel napravio veliki broj grešaka na meču sa Leverkuzenom.

- Poznato je da u svlačionici Bajerna ima nezadovoljnih igrača. Lošu atmosferu stvaraju eksperimenti kao što igrač od 70 miliona evra ostane na klupi, iako je u top formi, jer prednost ima novi igrač koji bi trebalo da bude pojačanje. Trener može da iritira, ignoriše ili zanemari svlačionicu, ali onda mora ubedljivo da pobedi. Tuhel to nije uspeo. Situacija u Bajernu nije dobra, a rezultat toga se vidi na terenu zaključio je Mateus.

 

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
15 Beograd