Ponedeljak 04. mar 2024.
Ilombe Mbojo

Igrao protiv Partizana u Ligi konferencija, danas je UPUCAN! Uznemirujuće vesti stižu iz Belgije

Foto: MN Press
Mbojo se našao usred mafijaškog obračuna.

Ilombe Mbojo, bivši fudbalski reprezentativac Belgije, upucan je u sredu u Briselu, tokom pokušaja atentata na jednog od vođa tamošnjih bandi.

Binić se oglasio - ISKRENO DO SRŽI: "Postoji jedna greška kod Stojkovića..." Sve izneo o sukobu Piksija i BogdanovićaBinić

Binić se oglasio - ISKRENO DO SRŽI: "Postoji jedna greška kod Stojkovića..." Sve izneo o sukobu Piksija i Bogdanovića

Rabio spreman da produži ugovor sa JuventusomAdrijen Rabio

Rabio spreman da produži ugovor sa Juventusom

NA DANAŠNJI DAN: Fudbaleri Crvene zvezde pre 32 godine postali prvaci svetaFK Crvena zvezda

NA DANAŠNJI DAN: Fudbaleri Crvene zvezde pre 32 godine postali prvaci sveta

Mediji u Belgiji javljaju da je Mbojo bio samo jedna od žrtava pucnjave i da je ranjen u ruku, tačnije okrznut, i to dok je razgovarao sa prijateljem Alanom M.

Upravo je Alan M. označen kao diler droge koji je preuzeo jedan kvart Brisela, kao i da je naoružani muškarac pucao u nameri da ga ubije. Na kraju je i pogođen sa najviše metaka.

"Nieuwsblad" ističe da Mbojo nije bio umešan u sumnjive poslove i da se slučajno zatekao u blizini kada je vatra otvorena.

Ilombe Mbojo
Foto: MN Press

Inače, ovaj 35-godišnji fudbaler je 2021. igrao za Gent protiv Partizana u Ligi konferencija. U Beogradu je ušao u igru, u Belgiji je sedeo na klupi.

Od 2008. godine pa sve do danas, Mbojo je nosio dresove mnogobrojnih belgijskih timova. Za reprezentaciju je nastupao 2012. godine, i to samo dva puta.

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd