Skip to main content
Željko Obradović

OD OCA JE NASLEDILA ENERGIČNOST Znate li ko je ćerka Željka Obradovića? Čuveni trener je čuva od javnosti, ali ZASLUŽUJE SVU PAŽNJU (FOTO)

Foto: MN Press
Retko kada se pojavljuje u medijima.

Trener Partizana Željko Obradović je najtrofejniji košarkaški strateg Evrope, gde god se pojavi izaziva veliko interesovanje, ali je uspeo da privatni život sakrije od očiju javnosti.

 

 

 

Od kada se pojavio prvo kao igrač, a potom kao trener, o Željku se uvek pisalo i pričalo samo zbog uspeha koje postiže sa svojim ekipama. Privatan život od početka karijere pa sve do danas sebično čuva za sebe. Porodica je njegova mirna luka, a za razliku od mnogih koji ceo svoj život "serviraju na tacni" trener Partizana to ne želi i ne radi. Poznato je da je u skladnom braku sa suprugom Vesnom sa kojom ima sina Đorđa i ćerku Anju, koja mu je podarila unuku Milicu.

Sin Đorđe bavi se košarkom i krenuo je očevim stopama, dok plavokosa Anja živi u Barseloni, obožava umetnost i svaki očev uspeh energično i sa oduševljenjem isprati na društvenim mrežama, ali se retko kada pojavljuje u javnosti kao ćerka legendarnog oca. 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aleka Kamila, supruga Predraga Stojakovića.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd