Skip to main content
Nebojša Čović i Dejan Radonjić

DA LI JE ČOVIĆ LJUT? Nije me Radonjić mejlom obavestio da odlazi

Foto: MN Press
Zanimljivo.

KK Crvena zvezda je promenila trenera. Vladimir Jovanović je na klupi nasledio Dejana Radonjića, ekipa je doživela ogromne promene, pojačanja i dalje stižu, a Nebojša Čović, prvi čovek crveno-belih progovorio je još jednom o odlasku doskorašnjeg prvog čoveka struke.

CRVENA ZVEZDA POTVRDILA: Filip Petrušev novo pojačanje crveno-belih (FOTO)

CRVENA ZVEZDA POTVRDILA: Filip Petrušev novo pojačanje crveno-belih (FOTO)

DAVIDOVAC KAO MARLON BRANDO: Dobio sam ponudu koju nisam mogao da odbijem

DAVIDOVAC KAO MARLON BRANDO: Dobio sam ponudu koju nisam mogao da odbijem

PREGOVORI SU ZAVRŠENI: Crvena zvezda će imati pleja sa velikim NBA iskustvom(VIDEO)

PREGOVORI SU ZAVRŠENI: Crvena zvezda će imati pleja sa velikim NBA iskustvom(VIDEO)

- Nije me on obavestio mejlom, već njegov menadžer. Imali smo niz razgovora, čovek je vagao, istekao mu je ugovor 30. juna... I tu je napravljena fama oko našeg saopštenja, kao pritisak. Imali i izuzetno dobar odnos i ostali smo dobri. Odlučio je da promeni sredinu, da se okuša na nekom drugom mestu, želim mu svako dobro i sreću u Panatinaikosu. Niti će on propasti bez Zvezde, niti će Zvezda propasti bez Dejana, ili bez mene i bilo koga. Kada uđete u varijantu kulta ličnosti, to ne valja. Mi smo svi prolazni u Crvenoj zvezdi, bila je i pre nas, biće je i posle. I Crvena zvezda je osvojila trofeje, mi smo samo tu nešto radili i učestvovali svako u svom domenu posla kojim se bavimo - rekao je Čović između ostalog za Nova.rs.

Čini se da i krivi stručni štab za odlazak Holinsa.

- Najsvežiji primer, sa Holinsom nismo produžili ugovor u januaru jer smo mnogo, a podržali smo odluku struke, osluškivali javnost. Bio je van forme, počeo je dobro, dobio koronu, pa se povredio i napravio pauzu, posle polako ulazio u formu. 'Ko je doveo ovog skakavca, ko je doveo ovog kamenca?' Slična situacija je bila i sa Stefanom Markovićem, kamenac, nema pojma. Čovek je uradio enormno važan posao, kao i svi, ali i on za osvajanje Kupa Radivoja Koraća i ABA lige. U januaru kada smo mogli da produžimo ugovor sa Holinsom, pošto je imao izlaznu klauzulu za NBA i nije dobio ponudu, nismo to uradili jer je struka rekla da treba još malo da ga proverimo - rekao je Nebojša Čović.

 

BONUS VIDEO: Pogledajte zavodljivi ples smerne srpske teniserke Nine Stojanović

 

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd