Subota 09. dec 2023.
Duško Ivanović

"JA SAM U VELIKOM KLUBU, CILJEVI SU NAJVEĆI": Ivanović optimistično o predstojećoj sezoni Crvene zvezde (VIDEO)

Foto: MN Press
Trener crveno-belih se obratio srpskim medijima...

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović govorio je za srpske medije po povratku ekipe sa Kipra. Crnogorski stručnjak je zadovoljan uslovima tokom priprema, kao i pojačanjima crveno-belog tima.

DOVOLJNO DA DOĐE DO PREPIRKE DELIJA I GROBARA: Evroliga jednim pitanjem napravila haos (FOTO)

DOVOLJNO DA DOĐE DO PREPIRKE DELIJA I GROBARA: Evroliga jednim pitanjem napravila haos (FOTO)

GROBARIMA STALA KNEDLA U GRLU: Lesor objavom ponovo pokazao privrženost Partizanu (FOTO)

GROBARIMA STALA KNEDLA U GRLU: Lesor objavom ponovo pokazao privrženost Partizanu (FOTO)

PANTER ŽELI DA IGRA ZA SRBIJU: Kapiten Partizana se nudi Pešiću!

PANTER ŽELI DA IGRA ZA SRBIJU: Kapiten Partizana se nudi Pešiću!

- Pa dobro, imali smo jednu predsezonu, malo nekompletnom sastavu, jer smo imali igrače koji su bili na Svetskom prvenstvu, ali mislim da smo uspešno uradili te pripreme i najviše zahvaljujući tome što smo imali jedne kratke mini pripreme u Staroj Pazovi, gde smo imali dobre uslove, mogli smo da se fizički dobro spremimo i da postavimo ove naše sisteme. Sve ove prijateljske utakmice što smo imali, mislim da su igrači novi koji su došli pokazali da imaju taj kvalitet što smo mislili da imaju. I samo je pitanje vremena da se uklope. Sad treba nam vremena da bi svi ti igrači, a ima ih dosta, našli svoje mesto - rekao je Ivanović i dodao:

- Znate šta, ja sam u velikom klubu koji se zove Crvena zvezda i tu su ciljevi uvek najveći. Ja bih da idem iz utakmice u utakmicu, pa ćemo da vidimo kako ćemo.

Međutim, ističe da treba ići redom.

- Primarni cilj je da dobijemo prvu utakmicu. To je prvo. Onda ćemo da vidimo drugo. Što se tiče igrača, ja mislim da sam potpisao i sigurno sam potpisao dobre igrače, ali skup dobrih igrači ne znače i dobre tim. Mi treba da radimo na tome - smatra Ivanović.

Veliki broj promena se dogodio ovog leta u igračkom kadru na Malom Kalemegdanu.

- Dobro, mi imamo deset novih igrača, to je sasvim jedan novi tim. U svakom slučaju nama sad najviše treba je vreme, ali ga nemamo. Prema tome, nećemo ga ni tražiti - poručio je Ivanović.

Govorio je i o povređenim igračima.

- Dobro, sve to ide u svom toku. Mislim, to je sastavni deo i sporta, naročito priprema, te neke male povrede koje remete i igrače i koromete i tim, ali dobro, sve ide u svom toku - zaključio je Ivanović.

 

Najnovije vesti o KK Crvena zvezda pročitajte OVDE.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd