Skip to main content
Nebojša Čović

ZVEZDA ODGOVORILA I ACI TRICI: Očekujemo da se oglasi Evroliga i objasni šta se dogodilo 2014. godine

Foto: MN Press
Crveno-beli izneli nove podatke.

KK Crvena zvezdfa oglasio se novim saopštenjem posle izjave Aleksandra Petrovića da nije radio u Ciboni 2014. godine kada su Zagrepčani odustali od Evrolige.

PETROVIĆ NAŠAO VELIKU GREŠKU U SAOPŠTENJU ZVEZDE: Odmah se oglasio i istakao je

PETROVIĆ NAŠAO VELIKU GREŠKU U SAOPŠTENJU ZVEZDE: Odmah se oglasio i istakao je

ZVEZDA EKSPRESNO ODGOVORILA ARAPOVIĆU: Franjo daj dokaze, mani se pričanja bajki

ZVEZDA EKSPRESNO ODGOVORILA ARAPOVIĆU: Franjo daj dokaze, mani se pričanja bajki

FRANJO OTKRIO: Cibona je prodala Crvenoj zvezdi mesto u Evroligi za 800.000 evra! (VIDEO)

FRANJO OTKRIO: Cibona je prodala Crvenoj zvezdi mesto u Evroligi za 800.000 evra! (VIDEO)

Nekadašnji centar “cibosa” Franjo Arapović podigao je prašinu izajvom da je Crvena zvezda za 800.000 evra kupila od Cibone mesto u Evroligi, pošto je klub iz Zagreba osvojio Aba ligu 2014. godine.

Saopštenje prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda Meridianbet ulaže velike napore kako bi u svojim saopštenjima bio precizan uz upotrebu činjenica, jasan i precizan. Nismo ni najsrećnijii što ih u poslednje ima puno, jer publika želi da gleda košarku, a ne saopštenja. Međutim, na poluinformacije, neistine kojih je bilo mnogo prethodnih dana, nikada nećemo ćutati i odgovorićemo svaki put.

Nekadašnji trener i predsednik KK Cibona Aca Petrović izjavio je u utorak “da se u klupskom obraćanju KK Crvena zvezda potkrala greška…”.

U prilog tome dostavljamo precizne podatke.

  • U vreme F4 ABA lige u Beogradu funkciju predsednika kluba obavljao je Ivica Lovrić, a od 30.06.2014. godine bez ikakvih ovlašćenja do imenovanja Ace Petrovića.

  • Aleksandar Petrović, zvanično sa funkcijom se vratio u KK Cibona 04.08.2014.godine u ulozi sportskog direktora kluba na poziv nekadašnjeg gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, a službeno je postao i predsednik kluba na Vanrednoj Skupštini kluba 29.09.2014.godine.

Zato najlepše molimo naše sportske prijatelje iz Zagreba da se prvo lepo dogovore, sa kime smo to mi mogli i kada da imamo sastanak i ručak u Ljubljani za početak i kako smo to mogli mimo Evrolige da napravimo bilo kakav dogovor?

U međuvremenu, uspeli i da saznamo kako se Franjo uz pomoć dvojice drugara “prisetio” svega pre dva dana, a prošlo je 10 godina …Jedino što su zaboravili da mu jave je da odustajanjem KK Cibona, mesto u elitnom takmičenju prvo vraćeno Evroligi, pa je ta organizacija odlučila da predstavnik u takmičenju bude prvoplasirani u regularnom delu sezone – KK Crvena zvezda i to dva meseca kasnije!

Zato očekujemo da će na ovakve neistinite izjave reagovati i Evroliga organizator takmičenja, jer KK Crvena zvezda ne želi na bilo koji način više da učestvuje u ovom blatu koje neki drugi kreiraju.

BONUS GALERIJA: 

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd