Skip to main content
KK Partizan

MIJAILOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Imamo više publike od fudbalskog kluba, nema besplatnih karata!

Foto: MN Press
Velika očekivanja od predstojeće sezone...

Košarkaški klub Partizan saopštio ovog petka cene sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu, a povodom toga oglasio se i prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović koji je izneo velika očekivanja, ali je i još jednom ponovio da neće biti besplatnih ulaznice.

PARTIZAN NA PRIPREMAMA U RUSIJI: Crno-beli pozvani na turnir, ali Željko ima VELIKI USLOV!

PARTIZAN NA PRIPREMAMA U RUSIJI: Crno-beli pozvani na turnir, ali Željko ima VELIKI USLOV!

POSLE SMAILAGIĆA I AVRAMOVIĆA: Još jedan igrač Partizana otpao sa reprezentativnog spiska

POSLE SMAILAGIĆA I AVRAMOVIĆA: Još jedan igrač Partizana otpao sa reprezentativnog spiska

JOŠ JEDAN NBA IGRAČ NE IDE NA EVROBASKET!

JOŠ JEDAN NBA IGRAČ NE IDE NA EVROBASKET!

Mijailović se takođe pohvalio i brojem navijača koji dolaze u halu kada Partizan svoje utakmice igra kao domaćin, i uporedio ga u sa brojem publike na stadionu fudbalskog kluba.

- Mislim da smo jedini košarkaški klub na svetu koji se nalazi u okviru sportskog društva, a da ima vise publike od fudbalskog kluba. Danas smo zvanično objavili cene karata za sledeću sezonu i mogu da kazem da smo i te kako vodili racuna o tome da navijači koji nisu u sjajnoj finansijiskoj situaciji mogu da kupe sezonsku kartu. Skoro 6000 karata puštamo u prodaju sa cenom koju kada podelite sa brojem utakmica, dobijate nešto više od 300 dinara po meču - istakao je Mijailović.

Predsednik crno-belih rekao je da će svako ko bude u hali morati da plati kartu da bi gledao Partizan.

-  Iako nam treba puno sredstava ove sezone, morali smo da mislimo na naše najvernije navijače. Jos jednom ću ponoviti, besplatnih karata neće biti ove sezone. Svako ko misli da mu pripada besplatna karta taj, ne poštuje KK Partizan.

Na kraju se Mijailović zahvalio i onim "najvatrenijim" navijačima, ali izneo i velika očekivanja po pitanju prodaje karata.

- Želeo bih da se zahvalim juznoj tribini što je prihvatila predlog da kroz grupnu prodaju plaća svoje karte. Tako se poštuje i podržava klub. Želim da ostvarimo rekordan broj prodatih karata, svi ćemo biti presrećni ako prodamo preko 10.000 pretplatnih karata. Verujem da možemo doći do tog broja i da na taj način oborimo rekord u Evroligi ove sezone. Mi smo Partizan, imamo najbolju publiku na svetu i sa pravom verujemo u to.

 

BONUS VIDEO: Pogledajte scenu sa svadbe Ane Dabović

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd