Skip to main content
Ostoja Mijailović, Miško Ražnatović

MIŠKO KONAČNO PROGOVORIO O SUKOBU S PARTIZANOM: Boleće ih, a za sve je kriv JEDAN ČOVEK

Foto: MN Press
Rekao i ko je on.

Najpoznatiji košarkaški agent na ovim prostorima, Miško Ražnatović opisao je situaciju u kojoj je njegov klijent Jam Madar napustio Partizan.

PARTIZAN KRENUO U AKCIJU: Meta ZVEZDA Mundobasketa, ali ima jedan veliki PROBLEM (VIDEO)

PARTIZAN KRENUO U AKCIJU: Meta ZVEZDA Mundobasketa, ali ima jedan veliki PROBLEM (VIDEO)

ČOVIĆ NIKAD NIJE BIO OPTIMISTIČNIJI: Idemo po sve trofeje i da osvojimo Evroligu!

ČOVIĆ NIKAD NIJE BIO OPTIMISTIČNIJI: Idemo po sve trofeje i da osvojimo Evroligu!

Crno-beli su nakon toga javno saopštili odluku da više ne dovode igrače koji su Ražnatovićevi klijenti, jer su njega videli kao krivca za propale pregovore o produžetku ugovora sa Izraelcem.

Prisetio se Ražnatović da je tako bio napadan i kada je izdejstvovao prelazak Vasilisa Spanulisa iz Panatinaikosa u Olimpijakos.

- U Srbiji ako dovedete stranca, a on igra loše, samo kažu da je bio loš igrač. Ali ako ga zastupam, kažu 'kriv je Miško, doveo nam je lošeg igrača' - naglasio je Miodrag Ražnatović u razgovoru za 'Sportal' a onda se osvrnuo na pomenuti sukob sa Partizanom.

- O Partizanu ne želim previše da pričam, jer šta god da kažem, boleće ih više od svega. Za sve je kriva uprava. Posebno Zoran Savić. U intervjuu predsednika Ostoje Mijailovića, sa kojim sam u veoma dobrim odnosima - dat pre nedelju dana - jedino je tačno da se zovem Miško Ražnatović. Sve ostalo je pogrešno i pogrešno je jer je dobio pogrešnu informaciju. Nemam problem sa tim. Ono što daje gorčinu je to što je ovaj tim imao istoriju i pre ove administracije. Svi agenti na svetu zajedno nisu uradili 10% onoga što sam ja uradio - kazao je Ražnatović i počeo da nabraja šta je sve učinio za crno-bele.

Miško Ražnatović i Ostoja Mijailović
Miško Ražnatović i Ostoja Mijailović
Foto: MN Press

- Peković je želeo u Hemofarm, konačno je otišao tamo. Dobili su i veliki otkup. Lovernj i Vesterman - nikada nisu čuli za njih. Odveo sam ih tamo. Ogroman je broj igrača Crvene zvezde koji su tamo otišli. Vitkovac, Ostojić, Bogdanović. A onda sam živeo suprotno, svi navijači Crvene zvezde su me mrzeli jer sam tamo vodio igrače. Uradio sam to jer je bilo dobro za njih. Vujošević je bio tu, igrači su se razvijali i igrali u Evroligi - naglasio je poznati agent i vratio se na igrače koje je doveo u Partizan za vreme krize u klubu.

- Čak i da je tačno sve što pričaju o Madaru, što nije tačno, upravo je suprotno, ne bi trebalo da reaguju ovako, jer to nije ni 10% onoga što sam ja uradio za njih u prošlosti. Takođe, pre nekoliko godina, kada je došla nova uprava i novi predsednik, imali su Trinkjerija za trenera i bili su u tragičnoj situaciji, jer su imali novca, ali nisu mogli da nađu igrače tokom sezone. Trudio sam se i sredinom sezone doveo Renfroa, Jaramaza, Jankovića i Zagorca. Četiri igrača pod ugovorom sa ACB-om. Našao sam način da sva četvorica izađu iz ugovora i dođu u Partizan kako bi počela nova era. Nažalost, očigledno imaju kratko pamćenje... - zaključio je Miško Ražnatović.

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd