Skip to main content
Željko Obradović, KK Partizan

PALI SE MAŠINA: Poznato kad Partizan počinje pripreme

Foto: MN Press
Željko Obradović zakazao prozivku.

Trener Partizana Željko Obradović okupiće najmlađe košarkaše kao i srpske igrače koji nemaju obaveze u reprezentaciji sledeće nedelje, a najverovatnije će to biti u ponedeljak, 15. avgusta.

ŽELJKO TRLJA RUKE: Madar je već SPREMAN, korak do TRIPL-DABLA, 24-7-7 (VIDEO)

ŽELJKO TRLJA RUKE: Madar je već SPREMAN, korak do TRIPL-DABLA, 24-7-7 (VIDEO)

GDE JE PUKLO? Nećete verovati šta je Pešić pričao o Teodosiću pre osam meseci (VIDEO)

GDE JE PUKLO? Nećete verovati šta je Pešić pričao o Teodosiću pre osam meseci (VIDEO)

MORNAR NASTAVLJA DA SE POJAČAVA: Stigao bivši igrač Partizana

MORNAR NASTAVLJA DA SE POJAČAVA: Stigao bivši igrač Partizana

Sedmicu kasnije se očekuje i dolazak stranaca na čelu sa Kevinom Panterom, Zekom Ledejom, Džejmsom Nanelijem, Danteom Egzumom i Matijasom Lesorom, dok Jam Madar, Gregor Glas, i Joanis Papapetru imaju obaveze u svojim reprezentacijama, naravno kao i pojedini srpski igrači u crno-belom dresu kao što je Aleksa Avramović. Datum njihovog dolaska će biti poznat kako budu završavali obaveze u nacionalnom timu.

Među igračima koji će se odmah javiti Obradoviću, a koji već uveliko treniraju individualnu, je Alen Smailagić koji je otpao sa šireg spiska reprezentacije.

- Posle operacije sam dobio zeleno svetlo doktora i to mi je bio znak da mogu da krenem maksimalno da radim. Treneri su se takođe raspitivali oko moje situacije, nisu hteli da forsiraju bilo šta. Počeo sam da treniram sa Acom Matovićem košarku, posle idem u teretanu, a kasnije tokom dana ponovo kod Ace na košarku. Ima nas nekoliko, ali radimo individualno. Svako ima neke svoje programe i metode, sve zavisi od igrača do igrača, lično sam se potpuno prepustio metodama Ace Matovića i Željka Obradovića, znaju šta rade i kako sve treba da izgleda. Verujem im 100 posto. Iskreno, već vidim napredak, očekujem specijalnu sezonu, ne samo za naš igrače, nego i za navijače, trenere, sve ljude u klubu i naravno naše porodi - rekao je Smailagić za "Mozzartsport.

U odnosu na prošlu sezonu, crno-bele su napustili Dalas Mur, Nemanja Dangubić, Rade Zagorac i Rodions Kuruc. Novi ugovor je dobio Matijas Lesor, a od pojačanja stigli su Danilo Anđušić, Dante Egzum, Džejms Naneli i Joanis Papapetru.

BONUS VIDEO: Pogledajte zavodljivi ples srpske teniserke Nine Stojanović

 

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd