Skip to main content
Kloi Kardašijan, Lamar Odom i Tristan Tompson

PORODIČNA IZDAJA: Kardašijanka SLOMLJENA posle NOVOG ljubavnog KRAHA! Baš nema sreće sa košarkašima!

Foto: Profimedia
Isplivalo.

Kloi Kadrašijan, 35-godišnja Amerikanka, poznata je po svom javnom životu, a bavi se glumom, manekenstvom modelingom, produkcijom i brojnim drugim oblastima. Ipak, nešto manje poznata činjenica iz njenog privatnog života je da je bila udata za dva NBA košarkaša - Lamara Odoma i Tristana Tompsona!

Posebna zanimljivost tiče se razloga rastanka sa Kanađaninom, koji je prevario sa polusestrom Džordin, koja je od porodice Kardašijan primljena na najlepši mogući način.

ŠTA JE BRE OVO?! Đorđević RAZOČARAN Mundobasketom!

ŠTA JE BRE OVO?! Đorđević RAZOČARAN Mundobasketom!

Kadrašijanova i Odom venčali su se u septembru 2009. godine, ali je brak ubrzo upao u krizu zbog Lamarovih brojnih problema. On je tada bio član Los Anđeles Lejkersa, ali je vodio buran život, na ivici zakona. Mediji su punili stupce čestim skandalima koje je izazivao sa pićem, kockom i devojkama, što je bio povod za Kloi da zatraži razvod.

Kloi Kardašijan i Lamar Odom
Kloi Kardašijan i Lamar Odom
Foto: Profimedia

Razvod poznatog para zvanično je završen 2016. a samo godinu dana kasnije upoznala se sa tadašnjim NBA šampionom, Tristanom Tompsonom. Kloi i Tristan su u decembru 2017. objavili da čekaju bebu, ali je potom Kanađanin optužen da je varao suprugu tokom trudnoće sa najboljom prijateljicom njene polusestrom Kajl Džener, Džordin Vuds! Porodica Kardašijan prihvatila je Džordin kao svog člana i godinama su joj pomagali da uspe u životu.

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson
Kloi Kardašijan i Tristan Tompson
Foto: Profimedia

Čini se da Kloi baš nema sreće sa košarkašima...

 

Pogledajte još slika Kloi Kardašijan u galeriji.

 

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
25 Beograd