Četvrtak 22. feb 2024.
Saša Simović

DEVOJKA KOJA SE IZVINILA NOVAKU U NAŠE IME: Rastužilo me što je Novak plakao, ovo je MOJA PORUKA (FOTO)

Foto: privatna arhiva
Pročitajte šta kaže Saša Simović, devojka koja je napisala poruku u ime svih nas koji smo olako osudili poraz Novaka Đokovića.

Saša Simović se juče ujutru probudila i sačekala je jedna tužna vest - Novak Đoković je ispao sa turnira na Olimpijskim igrama. Naš najpoznatiji teniser, ma najpoznatiji sportista na svetu, je zaplakao dok se izvinjavao naciji. Ali ta ista nacija, ona što je umela da skandira "Nole genije", "Nole, mi te volimo" i "Nole Srbine", ga nije štedela kritika. Maliciozni komentari su preko noći zamenili sve pohvale i svu radost koju nam je doneo tokom svih ovih godina, a to što je ove godine postao tek treći igrač u istoriji koji je u istom trenutku držao sve četiri grend slem titule, nam nije bilo dovoljno. Pogledajte TOP 5 ZLOBNIH komentara na poraz Novaka Đokovića OVDE.

Zbog toga je Saša na svom Fejsbuk profilu napisala status kojim je postidela sve Novakove kritičare, a koji je šerovalo hiljade i hiljade ljudi:

Pismo Novaku
Foto: Facebook/Sasha Simovic

Saša Simović
Foto: privatna arhiva

"Nisam ocekivala ovako masovan share zaista, i tekst nisam napisala iz tih pobuda vec me je probudila i rastuzila vest da je Nole plakao i izvinjavao se naciji", rekla nam je Saša Simović objašnjavajući zašto je napisala izvinjenje Đokoviću na svom Fejsbuk profilu.

NOVAK BEZ OBJAŠNJENJA, ALI: Zimonjić OTKRIO šta se desilo sa Đokovićem u Riju!

"Roditelji su me vaspitali tako da se radujem tuđim uspesima i da ne osuđujem druge . Radujem se i uspesima svojih prijatelja , a posebno me raduju uspesi Novaka, nasih košarkaša , moje drugarice Andree Arsović, uspesi Čabe Silađija i Miroslave Najdanovski. Imala sam priliku da upoznam puno sportista, sa nekima od njih sam i drugarica i znam koliko je truda, odricanja i samokontrole uloženo u njihove uspehe", navodi ova mlada devojka i dodaje da joj je drago što su, osim što su uspešni sportisti, i dobri ljudi.

Novak propušta jedini Masters koji nije osvojio!

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
13 Beograd