Četvrtak 30. nov 2023.
Konor

Poarje neumesno zapretio Mekgregoru: "Možda zauvek zaćutiš"

Foto: Youtube printscreen/ Orion6000
Ovo je baš brutalno.

Dastin Poarje se ne slaže s Konorom Mekgregorom da je njihova četvrta borba "obavezna", ali to ne znači da ju on ne želi. Mekgregor je nedavno izjavio da bi opet trebalo da se bori s njim jer nije zadovoljan na koji je način trilogija završila.

TADIĆ ASISTIRA ZA PLASMAN NA EURO, ALI I U HUMANOJ MISIJI FONDACIJE MOZZART!Mozzart

TADIĆ ASISTIRA ZA PLASMAN NA EURO, ALI I U HUMANOJ MISIJI FONDACIJE MOZZART!

"Više ne prepoznajem Čelsi, osim po boji dresova"Floran Maluda

"Više ne prepoznajem Čelsi, osim po boji dresova"

NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: Šok za UFC! Ovo niko nije očekivaoUFC

NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: Šok za UFC! Ovo niko nije očekivao

Nakon što je Irac dobio prvi susret nokautom u prvoj rundi na UFC-u 178 u septembru 2014, skoro sedam godina kasnije na UFC-u 257 u januaru 2021. Poarje se iskupio kada ga je nokautirao u drugoj rundi.

Shodno tome iduća logična stvar bila je trilogija u julu iste godine koja je završila pravim antiklimaksom kada je Mekgregor pretrpeo lom noge na kraju prve runde što je zaustavilo borbu. Irac od tada nije ušao u kavez više od dve godine, ali planira svoj povratak u oktagon 2024. godine, verovatno protiv Majkla Čendlera.

Taj put do još jednog okršaja s Poarjeom trenutno nije jasan, ali "Dijamant" je rekao da će videti šta će biti ako UFC stavi ugovor ispred njega.

- Verovatno bih rekao da, pokušaću da ga ućutkam jednom zauvek. Čak i da ga ponovno išamaram i dalje će brbljati pa ćemo videti. Jesu li on i Čendler zvanični? Ne znam šta se događa, ali to je velika borba. Naše rivalstvo je 2-1 u moju korist. Zapravo ne vidim drugi razlog za to, ali bila bi to velika borba - kaže Poarje.

On trenutno nema zakazanu borbu. Poslednji put se borio u julu, gde je pretrpeo poraz nokautom u drugoj rundi od Džastina Gejdžija u njihovom revanšu za "BMF" pojas na UFC-u 291.

Takođe, 34-godišnjak je nedavno rekao za MMA Junkie da bi bio otvoren za borbu na UFC 300, koji se očekuje u aprilu. Spominjala se i trilogija s Gejdžijem, ali tek treba videti šta će biti.

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd