Skip to main content
Konor Mekgregor

ŠTA?! UFC SE VRAĆA U IRSKU? Procurila informacija koja može da znači i povratak KONORA MEKGREGORA

Foto: Profimedia
Ovo bi bilo fantastično.

Još uvek čekamo informaciju gde će sve UFC imati priredbe u završnom mesecu ove godine, a nedavno su procurile glasine koje bi mogle da dignu borilački svet na noge. Ako je verovati tim informacijama, UFC se u decembru vraća u Irsku.

POSLE ZLATA JOŠ JEDNA MEDALJA NA SP U RVANJU: Cabolov osvojio bronzu

POSLE ZLATA JOŠ JEDNA MEDALJA NA SP U RVANJU: Cabolov osvojio bronzu

SRBIN JE PRVAK SVETA: Mićić se u Beogradu okitio zlatom

SRBIN JE PRVAK SVETA: Mićić se u Beogradu okitio zlatom

Održana konferencija za medije u susret Ženskoj trci na Adi Ciganliji: "Ja to mogu, može svaka od nas"

Održana konferencija za medije u susret Ženskoj trci na Adi Ciganliji: "Ja to mogu, može svaka od nas"

Informacije je na svom Instagram profilu objavio menadžment UFC borca Džejmija Malerkija, koji je potpisao novi ugovor s UFC-om.

- Drago nam je da podelimo vesti da je Džejmi Malerki potpisao novi ugovor s UFC-om. U poslednje četiri borbe ima tri pobede i jedan poraz, pa se nadamo da će se vratiti u kavez u decembru u Irskoj, ako sve bude po planu.

Čim je došlo do ove informacije, odmah se postavilo logično pitanje: Znači li ovo povratak Konora Mekgregora? On bi trebalo da odradi meč s Majklom Čendlerom nakon što su bili treneri u ovosezonskom izdanju "The Ultimate Fightera", a ne postoji bolje mesto za povratak od domaćeg terena. Ipak, prepreka je USADA, ali ne bismo se čudili da Mekgregor dobije izuzeće.

Tu je i perspektivni velteraš Ijan Geri. Poslednju borbu je odradio prošlog meseca na UFC-u 292 protiv Nila Magnija i tu je slavio bez većih problema i pokazao da je zvezda u usponu, a zasigurno bi to sve otišlo na još viši nivo ako bi se borio u Dablinu. Osim Iraca, tu ima još podosta zanimljivih kandidata, poput Padija Pimbleta, a sigurni smo da bi podosta evropskih boraca pohrlilo da nastupi na ovoj priredbi.

UFC je do dana današnjeg tri puta dolazio u Irsku, a poslednja priredba bila je 24. oktobra 2015. godine kada su predvodnici bili Luis Smolka i Pedi Holohan. Tada je trebalo da se bori i Stipe Miočić, ali je otkazao 10 dana pre borbe zbog povrede, pa je njegova borba s Benom Rotvelom otkazana.

Naravno, sve ove informacije treba uzeti s rezervom jer je ovo samo objava menadžmenta, a i sam Dejna Vajt je nedavno izjavio da možemo očekivati priredbu u Dablinu iduće godine. Ipak, stvari se mogu jako brzo preokrenuti, a hoće li promocija stvarno završiti ovu godinu dolaskom na irsko tlo, saznaćemo u narednom periodu.

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd