Utorak 27. feb 2024.
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije

LIGA NACIJA: Odbojkašice Srbije igraju u Brazilu, Americi i Japanu

Foto: MN Press
Prvo sledi put u Rio De Žaneiro.

Odbojkašice Srbije igraće u VI Ligi nacija u Brazilu, Sjedinjenim Američkim Državama i Japanu, saopštio je danas FIVB. Takmičenje po grupama u VI Ligi nacija odigraće se od 14. maja do 16. juna 2024. godine. Finalni turnir će se odigrati od 20. do 23. juna, a domaćin će naknadno biti određen.

ŽUĆKU U ČAST: ZA REKORDNIH 99 POENA RADIVOJA KORAĆA 99. TERENMozzart

ŽUĆKU U ČAST: ZA REKORDNIH 99 POENA RADIVOJA KORAĆA 99. TEREN

Borovčanin: Nacionalni bokserski centar gotov u naredne dve godineNenad Borovčanin

Borovčanin: Nacionalni bokserski centar gotov u naredne dve godine

Milutinović i Crevar ostale bez polufinala na 100 metara leđnoAnja Crevar

Milutinović i Crevar ostale bez polufinala na 100 metara leđno

Seniorke Srbije će tokom prve sedmice, od 14. do 19. maja, igrati u Rio de Žaneiru. U Brazilu će, pored Srbije i domaćina igrati i Kanada, SAD, Dominikanska Republika, Tajland, Kina i Koreja. U okviru druge sedmice, od 28. maja do 2. juna, Srbija će igrati u Arlingtonu, a mogući rivali pored domaćina su Nemačka, Turska, Kanada, Poljska, Bugarska i Koreja.

Treća sedmica će se odigrati od 11. do 16. juna. Seniorke Srbije će igrati u Japanu, a grad će naknadano biti određen. Pored Srbije i domaćina, u Japanu će igrati i Holandija, SAD, Kanada, Italija, Francuska, i Koreja. Svaka reprezentacija će tokom jedne sedmice odigrati 4 utakmice, odnosno ukupno 12. Na finalni turnir će se plasirati domaćin i još 7 najuspešnijih selekcija.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd