PLEJ-OF SUPER LIGE: Rezultat četvrtfinala Zvezda - Partizan ulazi u ISTORIJU!

05.05.2021. 21:38
Piše:
Srbija Danas/Mozzartsport
Grb večiti derbi / Izvor: SD/ilustracija
Neverovatno.

Gotovo neverovatan rezultat na bazenu Milan Gale Muškatirović, u revanš meču četvrtfinala plej-ofa Super lige Srbije, između Crvene zvezde i Partizana.

SPORT JE UVEK U MODI - ASOVI POZIVAJU DEVOJČICE U BESPLATNU ŠKOLU ODBOJKE

SPORT JE UVEK U MODI - ASOVI POZIVAJU DEVOJČICE U BESPLATNU ŠKOLU ODBOJKE

Crveno-beli su ostvarili i petu vezanu pobedu nad večitim rivalom, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da će ekipa Aleksandra Filipovića biti ovako ubedljiva pošto je slavila sa gotovo neverovatnih 14:2 i na više nego ubedljiv način stigla do polufinala. Podsetimo, Zvezda je pre samo sedam dana slavila sa "neizvesnih" 12:6.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Miloš Vukićević, koji je postigao tri gola, dok su po dva postigli Subotić, Milojević i Šulc. Kod Partizana su se upisali samo Rodić i Aksentijević.

Zvezda je pitanje prolaska u polufinale rešila već posle prve četvrtine, kada je imala ogrombnih 5:0. Tek u trećoj deonici, Partizan je postigao prvi gol! Na poluvremenu je bilo 6:0, a na kraju treće četvrtine 10:2, pa je samo vladala neizvesnost sa kojom će razlikom Filipovićevi izabranici slaviti. Domaćin je potpunu nadmoć demostrirao i u četvrtoj deonici, u kojoj je trijumfovao 4:0.

Svi favoriti su danas u potpunosti opravdali tu ulogu u revanšima. Radnički je savladao Nais sa 17:4, uz pet golova Strahinje Rašovića, dok je Šabac ponovo bio siguran protiv Vojvodine (9:5).

Poslednji polufinalista čeka se iz komšijskog duela, Novi Beograd ima formalno odrađivanje posla protiv Zemuna, pošto su prvu utakmicu izabranici proslavljenog reprezentativca Vladimira Vujasinovića rešili u svoju korist rezultatom 14:2.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgledaju hostese na automoto trkama.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas/Mozzartsport
05.05.2021. 21:38
Pogledajte više