Skip to main content
Vaterpolisti Zvezde

SKANDALOZNA IZJAVA PERICE BUKIĆA: Zvezdaši su trebali da vode računa u Splitu (FOTO)

Foto: MN Press
Nije jasno šta je hteo da postigne.

Posle skandala u Splitu kada su napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde još uvek se ne smiruju strasti, a sada se povodom toga oglasio Perica Bukić, potpredsednik Vaterpolo saveza Hrvatske i prvi čovek Regionalne lige. I nije se baš potrudio da smiri strasti, pošto je pokušao da povuče paralelu sa Beogradom

EKSPRES NOKAUT: Konovalov je i dalje SVETSKI PRVAK (FOTO)

EKSPRES NOKAUT: Konovalov je i dalje SVETSKI PRVAK (FOTO)

OŠTRE KAZNE ZA TUČU NA DERBIJU: Pauza za VIŠE od DESET igrača (VIDEO)

OŠTRE KAZNE ZA TUČU NA DERBIJU: Pauza za VIŠE od DESET igrača (VIDEO)

 - Taj animozitet između odredjenih sredina postoji, a još me više žalosti kad se to događa i unutar Hrvatske, između Dubrovnika, Zagreba, Splita, Šibenika, Rijeke. Sport treba biti fešta, veselje, a ne prilika za 50 huligana s jedne i njih 50 s druge strane za sudar na nekoj benzinskoj pumpi. To treba svesti u okvire da se takvi događaji izbegavaju i onemogućavaju. Što se tiče ovoga u Splitu, mi smo svi ekspresno osudili taj incident, a i oni su trebali da budu malo oprezniji, ne baš hodati u trenerkama Zvezde po Splitu. Pa imaju oni i problema u Beogradu kad sa "krivom" trenerkom zalutaš - rekao je Bukvić.

Perica Bukić
Perica Bukić
Foto: MN Press

Naglašava Bukić da su svi osudili nedavni napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu i da će sa predstavnicima srpskog saveza uoči utakmice dve selekcije u Sisku, u utorak, razgovarati o nastavku regionalne lige. 

 - Znamo za taj odnos Hrvatske i Srbije u odnosu na istoriju, rat, tu treba biti oprezan i pametan. Šta će biti dalje? Uoči utakmice izmedju Hrvatske i Srbije u Sisku imaćemo sastanak i videćemo šta će odlučiti, dali smo im dovoljno vremena, oko mesec dana da donesu odluku - istakao je Bukić.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka atletičarka Kajla Simons.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd