Skip to main content
Filip Filipović, Jovan Lazarević

ZA 10 GODINA OTIŠLO 160 IGRAČA: Partizan postavio jasan cilj za naredne dve sezone

Foto: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC
Crno-beli na novom početku.

- Pre dve godine kada smo došli u klub postavili smo sistem i prioritet stavili na rad sa mlađim kategorijama. Prošle sezone osvojili smo skoro sve što je moglo, a prvi tim napravio je pomak sa šestog na četvrto mesto - izjavio je predsednik Vaterpolo kluba Partizan Jovan Lazarević.

REAGOVALO I TUŽILAŠTVO: U Humskoj započeta ISTRAGA!

REAGOVALO I TUŽILAŠTVO: U Humskoj započeta ISTRAGA!

U PARTIZANU NIJE POKAZAO NIŠTA: Kuruc blizu novog angažmana (FOTO)

U PARTIZANU NIJE POKAZAO NIŠTA: Kuruc blizu novog angažmana (FOTO)

DULJAJ: Da stvorimo novog Sašu ilića, Mitrovića, Milenkovića…

DULJAJ: Da stvorimo novog Sašu ilića, Mitrovića, Milenkovića…

- Da li je četvrto mesto zadovoljavajuće za Partizan? Očekujemo svakako bolje rezultate u narednom periodu, ali uspeh ne dolazi preko noći. U poslednjih 10 godina otišlo nam je 160 igrača. Želja nam je da novi tim ostane bar dve sezone zajedno - rekao je Lazarević na konferenciji za medije i zahvalio se na podršci opštini Voždovac i Gradu Beogradu.

Direktor kluba Nikola Kuljača istakao je da je tim za narednu sezonu praktično već formiran.

- Nismo uspeli da zadržimo neke igrače, ali radimo na pojačanjima i narednih dana će javnost biti blagovremeno obaveštena. Ono što je sigurno jeste da ćemo igrati LEN kup, regionalnu ligu, domaće prvenstvo i Kup.

Član Upravnog odbora zadužen za sportska pitanja Filip Filipović objavio je da je klub angažovao poznatog trenera Dejana Jovovića, koji će biti koordinator svih selekcija.

- Rad u mlađim kategorijama ostaje primarni cilj, trenutno imamo 280 registrovanih vaterpolista, a od septembra će ih biti i više. Ovim mladim momcima koji su u mlađim kategorijama osvojili gotovo sve želim da čestitam i znam da je to samo usputna stanica na putu odrastanja. Hvala i roditeljima na strpljenju - rekao je Filipović.

Klub će u narednom periodu dodatno ulagati u psiho-fizički razvoj dece kroz neophodne edukacije, a prvi put kod nas rad svakog igrača biće praćen u elektronskom formatu, dodao je zvanično najbolji vaterpolista sveta.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako Sejduba Suma dribla Harija Megvajera

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd