Skip to main content
Novak Đoković

KAKAV GEST PRAVOG ŠAMPIONA: Nole obnavlja svoju dedovinu!

Foto: Profimedia
Srce junaka.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković vratio se u svoju domovinu, posle posete Crnoj Gori, a njegov oblizak sela Jasenovo polje otkrio je koliko je naš as vezan za svoje korene.

AMERIČKA LEGENDA PONOVO O NOVAKU: To je s**nje, to je život

AMERIČKA LEGENDA PONOVO O NOVAKU: To je s**nje, to je život

DAN D KARIJERE: Evo kada se donosi odluka o učestvovanju Đokovića na US Openu!

DAN D KARIJERE: Evo kada se donosi odluka o učestvovanju Đokovića na US Openu!

ĐOKOVIĆ IGRA NA US OPENU? ”Nisu mi tražili POTVRDU O VAKCINACIJI”

ĐOKOVIĆ IGRA NA US OPENU? ”Nisu mi tražili POTVRDU O VAKCINACIJI”

Naime, u pomenutom mestu gde je do nedavno Nole boravio , Jasenovo polje, rođen je njegov pradeda Neđeljko, koji se 1928. godine preselio na Kosovo i Metohiju, da bi se 1941. vratio bežeći od rata.

Otac Srđana Đokovića,Vladimir, takođe je rođen u istom mestu, a naš teniser sada želi da simbolično, baš na temeljima njegove kuće sagradi novi objekat, i na taj način obnovi svoju dedovinu. 

To je u razgovoru za "Informer", otkrio Milan Đoković, rođak Novaka, sa kojim je srpski as do nedavno provodio vreme u Crnoj Gori. 

- Domaćin skupa bio je Novakov stric Goran. Nole je bio i na našem porodičnom imanju, koje je blizu rodne kuće Noletovog dede Vlada. Od te kuće ostale su samo zidine, urušena je od starosti, treba da se obnovi, videćemo kad. Zaseok u Jasenovom polju gde se nalaze naša i nekada kuća Noletovog dede se zove Krstata dola. Novakova porodica htela je da je obnovi još 2012, ali neki rođaci kojima je to u međuvremenu pripalo, a svuda su po svetu, ne mogu naći dogovor da to vrate/ponovo prodaju Novakovoj familiji. Valjalo bi da se to reši. Mi smo im nudili deo imanja da naprave novu, ali oni žele na temeljima stare kuće da izgrade objekat. Nadamo se da će se i to dogoditi – otkriva Novakov rođak iz Nikšića.

Podsetimo, tokom posete Jasenovom polju, srpski teniser se igrao sa decom na livadi.

Najnovije vesti o prvom reketu sveta možete naći na ovom linku - NOVAK ĐOKOVIĆ

BONUS VIDEO: Pogledajte kako Novak Đoković imitira Rafaela Nadala

 

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd