Četvrtak 22. feb 2024.
Danil Medvedev

”TO MOŽE DA SE DOGODI ČAK I NOVAKU”: Medvedev stao u odbranu Alkaraza!

Foto: Profimedia
Očekuje nas zanimljiv duel...

U Crvenoj grupi Završnog turnira u Torinu Danil Medvedev je pobedio Andreja Rubljova, a Saša Zverev je slavio nad Karlosom Alkarazom. Španac je nastavio krizu rezultata, što nije zaobišlo ni komentar Medvedeva na konferenciji za medije.

DANIL "RAZBIO" KUMA: Lagana pobeda na startu MedvedevaDanil Medvedev

DANIL "RAZBIO" KUMA: Lagana pobeda na startu Medvedeva

ZAVRŠNI MASTERS Preokret u meču Alkaraz - ZverevZverev - Alkaraz

ZAVRŠNI MASTERS Preokret u meču Alkaraz - Zverev

ZASLUŽENO PODIGAO PEHAR: Novak je osmi put najbolji na kraju godineNovak Đoković

ZASLUŽENO PODIGAO PEHAR: Novak je osmi put najbolji na kraju godine

U slučaju poraza od Zvereva, Medvedev će se suočiti sa Alkarazom u meču za prolaz.

- Da ste me pitali pre dva, tri meseca odgovor bi bio naravno. Sada... Tenis je vrlo varljiv sport i Karlos u ovom momentu igra malo sporije, nema istu dozu samopouzdanja koju je imao tokom cele godine. Ovo može da se dogodi svakome, čak i Novaku, znate već, dok je bio mlađi. Pitanje je koliko brzo će oporaviti, da li će to biti na ovom turniru ili sledeće godine - prokomentarisao je Medvedev, zatim se nadovezao i na način na koji se meč kretao:

- Kada je izgubio drugi set prikazali su brzinu dugih razmena. Saša je bio za 10 km/h više od Karlosa i to je bilo iznenađenje. Generalno dok sam gledao meč u početku sam osetio da Karlos ne igra svoj najbolji tenis, ni Saša. Nisam iznenađen nimalo. Saša je igrao dobro i servirao. Biće interesantno igrati protiv njega 18. put - rekao je Medvedev.

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd