Skip to main content
Merkur

Cash Out opcija u MerkurXtipu, igračima u korist

Foto: Promo
Cash Out opciju moguće je iskoristiti i na tikete uplaćene bonus novcem, a sada je pravo vreme za to.

MerkurXtip ne prestaje da oduševljava i svakoga dana sve više razmišlja o svojim igračima, a nova opcija u bogatoj paleti je Cash Out i, ono što je posebno, dostupna je svima – kako online igračima, tako i onima u lokalu.

Šta je zapravo opcija Cash Out?

To znači da je kontrola svakog tiketa u rukama igrača i da je isplata moguća bilo kada, čak i pre odigravanja svih utakmica. Prevremena isplata je moguća u bilo kom trenutku, pre početka ili za vreme mečeva, odnosno dokle god status tiketa nije dobitan ili gubitan.

Svakog momenta na online tiketu, igrač može klikom na ikonicu za Cash Out da vidi vrednost isplate tog momenta. Ta vrednost može da bude manja ili veća od uplate igrača, a prihvatanjem Cash Out ponude igrač je u prilici da preuzme sigurnu dobit ili minimalizuje potencijalni gubitak.

Kada je u pitanju Cash Out ponuda u lokalu, blagajnici su tu da informišu igrača koliki je iznos Cash Out-a u trenutku kada je zatražen. Ponuda blagajnika ima vremensko ograničenje, a u tom periodu igrač treba da se izjasni da li želi prevremenu isplatu ili ne.

Vrednost ponuđenog Cash out-a zavisi od puno faktora, među kojima je i vreme uplate tiketa, visina uplate, broj odigranih i pogođenih mečeva, njihovih kvota i trenutnog statusa.

Cash Out opciju moguće je iskoristiti i na tikete uplaćene bonus novcem, a sada je pravo vreme za to.

MerkurXtip svim novim korisnicima koji se registruju do 31. jula nudi mogućnost da prvi depozit uvećaju od 100 do čak 900 odsto. Sa ovakvim bonusima, opcija Cash Out dobiće potpuno novi smisao.

Uvek blizu!

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd