Četvrtak 07. dec 2023.
Meridian

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU - Preuzmi keš sa dobitnog tiketa bez odlaska na uplatno mesto!

Foto: Promo
Sportska kladionica Meridian i dalje pomera granice, pa od sada dobitne tikete odigrane na uplantom mestu isplaćuje i na online nalog

Sportska kladionica Meridian pažljivo osluškuje potrebe svojih korisnika i gotovo svakog meseca donosi novinu, koja vas uvek "raspameti". 

Znamo da ste navikli da vas u Meridianu čekaju fantastične promocije, odlična ponuda, najveće kvote na planeti, kao i bonusi za online kladjenje, ali...

Sada stiže nešto potpuno novo i neočekivano! 

Od sada dobitne tikete odigrane na uplatnom mestu kladionice Meridian možete isplatiti na online nalog! 

I to vrlo lako - u samo jednom koraku! I ono što je važno - SAMO U MERIDIANU! 

Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. 

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLAĐENJE

Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada, bez odlaska na uplatno mesto.

I za kraj - prilikom registracije na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, čeka vas i fantastičan BONUS ZA ONLINE KLAĐENJE OD 500 RSD

Dakle, nove pogodnosti ne brišu stare i zato brzo na meridianbet.rs! 

A, kad smo već kod online kladjenja... 

Proverite nove igre u Meridianu:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLAĐENJE

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
2 Beograd