Skip to main content
Mozzart

Mozzart avion za Katar je do pola pun. Budi spreman za drugu fazu ukrcavanja!

Foto: Promo
U prethodna dva meseca 61 igrač rezervisao je kartu za Mozzart avion za Katar i ulaznicu za utakmicu Srbija - Brazil

U utorak 31. maja, završena je prva faza takmičenja Pogodi najveću kvotu, a 61 igrač rezervisao je povratnu kartu za Dohu, gde će 24. novembra na stadionu Lusail gledati utakmicu Srbija – Brazil, u kojoj će Piksijevi Orlovi probati da pobede jednog od najvećih favorita Mundijala i najave ogromne ambicije na Svetskom prvenstvu! Meč koji po svemu može da bude istorijski, da se prepričava s kolena na koleno, a Mozzart ti pruža priliku da ga uživo gledaš u dalekom Kataru. Dosad je 61 igrač iskoristio sjajnu priliku, a ostalo je isto toliko mesta za narednu fazu takmičenja, od 1. septembra do 31. oktobra

Svakog dana, jedan igrač! 

Optimistično ste krenuli od samog starta i pogađali neverovatne tikete. Kao i uvek, bilo je padova i prolazaka u nadoknadi vremena, mnogo nervoze, ali i sreće, a najviše znanja! 

Da svako od vas može da bude pobednik pokazao je naš igrač, koji je tiket uplatio preko sajta mozzartbet.com, čija je kvota 161,35 najmanja najveća pogođena kvota dana tokom prve faze takmičenja Pogodi najveću kvotu! Priznaćete, nije nedostižan zadatak.

A najveća kvota prvog dela takmičenja pogođena je 15. aprila, kada je naš igrač iz Zrenjanina odograo majstorski tiket s ukupnom kvotom 27.938. I pogodio! Osim što je rezervisao svoje mesto na meču Srbija – Brazil, naplatio je neverovatnih 1.676.299 dinara.
Svima koji su zauzeli sedište u Mozzart avionu čestitamo i želimo srećan put. Imate sasvim dovoljno vremena da se pripremite za putovanje života.

Sve ostale čeka druga faza koja startuje 1. septembra i trajaće sve do 31. oktobra, kada delimo još 61 kartu u oba pravca.

Ne propustite šansu da za svega 50 dinara (minimalni ulog po tiketu za učešće u takmičenju) gledate Brazil - Srbija na velelepnom zdanju, stadionu Lusail, ponosu bogatih katarskih šeika, na kojem će se odigrati i samo finale Svetskog prvenstva. 

Za one koji su propustili, Mozzart vodi na utakmicu Srbija – Brazil, uz obezbeđen prevoz i ulaznivcu za meč, a povratak je istog dana. Dakle, 24. novembra u 09.00 možete da pijete kafu na svom omiljenom Mozzartovom uplatnom-isplatnom mestu, a već 25. novembra na istom mestu u isto vreme da radite sve isto, i da prepričavate kako ste za manje od 24 časa preleteli „pola planete“, gledali meč Svetskog prvenstva u Kataru i vratili se u svoj grad.

Pogodi najveću kvotu Gledaj Srbija – Brazil na Svetskom prvenstvu. Budi pobednik!

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd