Skip to main content
Slask Wroclaw

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Sarajevo 1,90, Šljonsk 1,33

Foto: Profimedia
Nigde nećete moći da nađete veće

Dok očekujemo finala na Evropskom prvenstvu i Kopa Amerika danas su u prvom planu kvalifikacije za novoformirano takmičenje Ligu konferencije. Bukmejkeri Mozzarta za četvrtak su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.
Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira 10.000 dinara u humanitarne svrhe. Kako je do sada postignuto 140 pogodaka, prikupljeno je ukupno 1.400.000 dinara. Navijaj za golove.

MILSAMI - SARAJEVO (ČETVRTAK, 19.00), DVOJKA 1,90 

Iza Sarajeva je loša sezona u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Titula je otišla u Banjaluku u vitrinama Borca. Evropsku epizodu tim iz prestonice zemlje počinje u Moldaviji protiv Milsamija. Povoljna okolnost za domaćina je što je šampionat ove bivše republike SSSR-a počeo pre šest dana, a Milsami je odigrao nerešeno (1:1) protiv Svetog Đorđa. Sarajevu će ovo biti prva takmičarska utakmica u sezoni. Sarajevski tim je favorit za prolazak u drugu rundu novoformiranog takmičenja UEFA. Dobra vest za Sarajevo je da se u klub vratio malezijski biznismen Vinsent Tan.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji 100.000 dinara svakog dana za tiket s najvećom kvotom i jednom promašenim parom. Naplati najveći promašaj.

PAIDE - ŠLJONSK (ČETVRTAK, 20.00), DVOJKA 1,33 

Šljonsk je jedna od najzvučnijih timova u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konfrencije. Poljski tim ne bi trebalo da ima problema u dvomeču sa estonskim Paideom. Domaćin je trenutno trećeplasirani u šampionatu Estonije, sa šest bodova manje u odnosu na lidera Levadiju. Bez poraza je već četiri utakmice (sakupio je 10 bodova). Šljonsk je pre desetak dana odigrao prijateljski meč protiv splitskog Hajduka i poražen je sa 4:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
8 Beograd