Skip to main content
Meridian

SPECIJAL ZA EURO: Granica ne postoji – čekaju te NAJVEĆE KVOTE za sve igre

Foto: Promo
Već sada možeš da sastaviš šampionski tiket

Odbrojavamo dane do početka Evropskog prvenstva, a zagrevanje za reprezentativni fudbal je već uveliko u toku – magični bonusi za klađenje su spremni i čekaju da ih zgrabite!

Pored standardnog bonusa od čak 1.500 DINARA, tu je još jedan poklon za nove, ali i stare igrače koji još uvek nisu uplatili prvi depozit - 100% BONUSA! 

Više o svemu saznajte na OVOM LINKU, a sada da se osvrnemo na ono što nas očekuje od 11. juna.

Ovogodišnje Evropsko prvenstvo donosi nam i te kako zanimljive mečeve i to već na samom startu. U fokusu je Grupa F, u kojoj se nalazi aktuelni svetski šampion - selekcija Francuske, ali i aktuelni evropski šampion - selekcija Portugala. Tu je još i Nemačka, tradicionalno neugodan protivnik, ali i reprezentacija koja ima minimalne šanse da prođe grupu - Mađarska.

Povodom svega što nas očekuje, kladionica Meridian je spremila SPECIJAL ZA KLAĐENJE – već sada možete pogoditi ko će osvojiti prvenstvo i ko će biti najbolji strelac, ko će biti proglašen za najboljeg mladog igrača, a ko za najboljeg golmana.

A ako imate dobar kladioničarski njuh možete predvideti i tačan poredak po grupama, ko će biti tim sa najmanje postignutih golova, a ko sa najviše... Pogodite i ko će igrati finale, zašto da ne?

Kvote su ludilo, a ponuda nikad veća!

Sve što zamislite na jednom mestu – klik OVDE – a ukoliko imate predlog za igru koja nije na spisku, predložite opkladu i Meridian će vam dati jedinstvenu kvotu.

Kladite se na bilo koju moguću i nemoguću situaciju na meču – granica ne postoji!

Vremenska prognoza
Mist
4 Beograd