Skip to main content
Merkur

„Sunce ti, kakav bonus“ u MerkurXtipu

Foto: Promo
Svaki novi korisnik dobiće bonus od 100 do 900 odsto prvog depozita

Prvi dani leta doneli su očekivane vrućine i Sunce je u punom sjaju, a sunce MerkurXtipa sija jače nego ikada ranije i donosi vrhunske bonuse. Akcija pod nazivom „Sunce ti, kakav bonus“ doneće do sada neviđene bonuse svim novim korisnicima, a put do njih veoma je lak.

Svi novi korisnici koji se registruju na sajtu www.merkurxtip.rs u periodu od 1. jula do 31. jula mogu da očekuju bonus u iznosu od 100 do 900 odsto uplaćenog prvog depozita.

Ne, nije šala, a sve je veoma jednostavno. U MerkurXtip-u žele da se njihovi korisnici igraju s njima i to sa, do devet puta većom cifrom od uplaćene. Evo kako sve funkcioniše.

Svako dobijeno sunce ima vrednost 100 odsto bonusa, a što više sunca – veći iznos bonusa. Naprimer, ako vam izađu tri sunca to je 300 odsto bonusa, pet sunca je 500 odsto i tako do maksimalnih devet sunca ili 900 odsto prvog depozita.

Po dolasku na stranicu otvariće se polje u koje treba uneti e-mail sa koga ste se registrovali, te nakon provere registracije i uplate prvog bonusa, potrebno je pokrenuti igru. U zavisnosti od broja sunca, iznos bonusa će se pojaviti na nalogu.

Za više informacija o ovoj, ali i drugim akcijama MerkurXtip-a kliknite ovde.

Već je poznato da sve korisnike očekuje bonus od 10 odsto na sve uplate platnom karticom, a za sve nove korisnike, MerkurXtip spremio je i osveženje za predstojeće pretople dane.

Do 15. jula, svaki novi korisnik koji uplati i odigra 1.000 dinara u roku sedam dana od registracije, na poklon će dobiti gajbu od 24 komada 0.33l „Desetka piva“ i to na kućnu adresu. Neka hladno pivo bude, uz sve navedeno, razlog više da se svi igraju sa MerkurXtip-om.

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd