Skip to main content
Meridian

VREME JE ZA PRVI TIKET: Uplati depozit i Meridian te časti sa 500 RSD!

Foto: Promo
Kladionica Meridian ne prestaje da iznenađuje! Osim što donosi najveće kvote na svetu, sada vam je pripremila i sjajan bonus na depozit – 500 RSD čekaju na vas!

Uzbudljiv vikend je pred nama, čeka nas „brdo“ fudbalskih utakmica, koje će sasvim sigurno okupirati vašu pažnju, ali pre nego što se smestite u svoje domove i udobne fotelje – zavirite u čarobni svet bonusa! 

Kladionica Meridian vodi vas na uzbudljivo putovanje širom Evrope, pošto će zajedno sa vama ispratiti sve utakmice starog kontinenta, a uz to vam je pripremila i fantastično iznenađenje! 

Evo o čemu se radi. Ukoliko imate nalog na meridianbet.rs, sve što treba da uradite jeste da uplatite prvi depozit u minimalnoj vrednosti 500 RSD, odigrate tiket i dodatni bonus je vaš! 

Na račun stiže 500 RSD, pa je zabava zagarantovana! U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na Meridianbet sajtu ili aplikaciji u periodu počev od 01.09.2021.godine pa nadalje, a koji nisu do sada napravili svoj prvi depozit.

Uslov za odigravanje tiketa:

Minimalna ukupna kvota 1.5

Minimalan broj parova 3

Neophodno je da tiket bude uplaćen i rezultovan istog dana kada je napravljen prvi depozit

Tiketi moraju biti isključivo predmet sportskog klađenja

Dakle, bez mnogo muke – bonus je vaš! 

A, ukoliko još uvek niste postali član Meridianove porodice, ne brinite! Brzo kliknite OVDE, registrujte se i poklon tiket u iznosu od 1.500 RSD je tu! 

Svi uslovi za ludu zabavu su obezbeđeni! Uz SAMO JEDAN KLIK uverite se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa!

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd