Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Ово може свако: Направите летњи кинески специјалитет

21.06.2015. 20:51
Žena u kuhinji
Жена у кухињи / Извор: Профимедиа/илустрација

Откријте мале тајне кинеске кухиње и направите јело попут правог мајстора.

Састојци:

1. Главица црног лука

2. 4 зелене свеже паприке

3. 2 тиквице 

4. 250 г пилећег белог меса

5. зачини - со, бибер, вегета

Припрема:

Сипајте мало уља у тигањ, колико да прекрије површину и ставите да се греје на највишој температури. 

Све састојке исецкајте на дебља резанца дужине прста, а потом их све истовремено ставите на добро загрејано уље. Пржите све заједно 10-15 минута на јакој ватри уз константно мешање. Сервирајте уз обарени пиринач.