Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

Котлети са сиром

17.08.2014. 10:40
Svinjski kotlet
Свињски котлет / Извор: Фото: Тумблр/илустрација

Брз и лак специјалитет који ће вас оборити с ногу!

Потребно:

  • 4 свињска котлета
  • 200 г сира
  • 150 г куване шунке
  • 1 јаје
  • 1 кашика путера
  • рузмарин, оригано, алева паприка, со, бибер

Припрема:

Рерну загрејати на 200 степени. Јаје скувати, а котлете добро опрати и осушити. Помешати рузмарин, оригано и алеву паприку па тиме премазати котлете. Пропржити на загрејаном путеру.

Извадити шницле из тигања па их сложити у подмазану ватросталну чинију. Крупно изрендати сир, шунку и јаје, па све заједно зачинити сољу и бибером по укусу.

Добијеном масом премазати котлете па их пећи све док не добију златну боју.