Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ПОБЕДИТЕ НА РОШТИЉАЊУ: Направите ћевапе од беле рибе

12.01.2015. 10:51
Пише:
Србија Данас
Ćevapi
Ћевапи / Извор: Профимедиа/илустрација

Али, не брините, нису посни – зачинићемо их сланиницом!

Потребно:

  • 1кг беле рибе
  • 100г сланине
  • 50мл лимуновог сока
  • со, бибер

Припрема:

Рибу очистите од коже и костију. Опрати је и самлети, заједно са сланином. Посолити и побиберити и добро замешати смесу. Оставити на хладном један сат, па поново премесити. Руке поквасити, па формирати ћевапе од смесе. Пећи их на роштиљу и прскати их лимуновим соком.