Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Битцоин Minetrix и Смог - крипто токени чија потенцијална експанзија не познаје границе

23.02.2024. 15:07
Пише:
а.е.
Kriptovaluta
Криптовалута / Извор: Профимедиа

Битцоин Minetrix и Смог, два крипто токена који су тренутно у центру пажње, чврсто су позиционирани за изванредан раст, са потенцијалом да се вредност повећа више пута.

Овај изванредан потенцијал привукао је пажњу ентузијастичних инвеститора у криптовалуте који су се активно укључили у њихову претпродају. 

У динамичном свету криптовалута, где се тржиште непрестано развија, многи инвеститори проналазе неоткривене могућности које их чекају. Сви знаци указују да ће наредна година бити у знаку уносних прилика, што се већ огледа у претпродајним активностима које су тренутно у току. У тексту ћемо истакнути кључне факторе који подстичу очекивања и интересовање око ових пројеката.

Битцоин Minetrix показује изузетне изгледе за револуцију у рударском сектору

BTCMTX, такође познат као Битцоин Minetrix, истиче се као иновативна платформа за рударење у облаку која се истиче својом ефикасношћу и фокусом на корисника. Ова платформа је стекла репутацију да даје приоритет безбедности и транспарентности на сваком кораку. Корисници могу лако да приступе и користе BTCMTX токене преко прилагођених новчаника као што је МетаМаск, омогућавајући беспрекорну интеграцију са Ethereum blockchainom. Ова флексибилност омогућава корисницима да брзо и лако приступе платформи и уложе своје токене у њен екосистем.

kripto
крипто / Извор: Фото: Промо

До сада је рударење биткоина било прилично изазовно за већину људи. Међутим, овај нови систем и пратећи токен мењају игру, омогућавајући свима који су заинтересовани за рударење најпопуларније криптовалуте да се придруже. Овај приступ чини рударење приступачнијим, дајући инвеститорима прилику да улажу у BTCMTX и зараде награде за додатно рударење биткоина. Штавише, бави се забринутошћу у вези са поузданошћу рударења у облаку и смањује ризик од преваре у сектору.

Пројекат нуди бројне предности, укључујући минимална почетна улагања, сигуран и интуитиван кориснички интерфејс и једноставан процес придруживања. Кораци укључују стицање токена, избор опције за куповину и генерисање камата, а затим и примање Битцоин награда.
Почетни план је пажљиво осмишљен, наглашавајући дубоку стратегију за напредак пројекта. Након успешне претпродаје, кључни циљеви су обезбеђење листинга на разним берзама, покретање свеобухватне маркетиншке кампање и почетак развоја десктоп и мобилних апликација, што захтева проширење тима. Активни преговори са признатим компанијама за рударење у облаку указују на изгледе за значајан раст, посебно фокусиран на развој партнерских уговора о рударству.

kripto
крипто / Извор: Фото: Промо

Следећа фаза ће се фокусирати на имплементацију десктоп и мобилних контролних табли за систем од удела до рудника, заједно са олакшавањем првих исплата биткоина директно у новчанике корисника. Даљи планови укључују додавање могућности размене кредита за рударење за хеш моћ. Приоритети тима који напредују укључују маркетиншке стратегије, разматрање потенцијалне експанзије на услугу изнајмљивања рударства у облаку и друге важне стратешке пословне активности.

Битцоин Minetrix је остварио импресивне добитке током периода пре продаје, прикупивши више од 10,5 милиона долара. Њихов токен BTCMTX је сада процењен на 0,0133 долара. Занимљиво је да се BTCMTX токени могу набавити путем трансакција кредитним картицама, ETH, УСДТ и БНБ. Штавише, узбудљиво такмичење на Глеам платформи нуди шансу да освојите награду од 30.000 долара за најбоље рударење.

Купите BTCMTX токене

Смог, мем коин заснован на Солани, узбуркао је тржиште криптовалута

Меме коини су увек у трци за титулу најбрже растућег крипто токена. Последњих 12 месеци су то јасно показали, са многим мем коинима који су континуирано надмашили остатак тржишта. Чини се да ће се овај тренд наставити и у будућности, а област меме коина се показује као једна од најдинамичнијих и најпрофитабилнијих за инвеститоре.

Promo
Промо / Извор: Фото: Промо

Смог коин, иако релативно нов играч на овој сцени, појављује се као потенцијални фаворит за титулу најјачег таквог токена. Са значајним утицајем на децентрализоване размене (DEX), овај мем коин заснован на Солани брзо је достигао тржишну капитализацију од 2 милиона долара за изузетно кратко време. Предстојеће испуштање сугерише могућност значајног даљег раста.

СМОГ прати пут успешних претходника као што су Бонк, Миро и други, од којих су сви доживели импресивну експанзију. Приметно је да је овај пројекат већ показао знаке превазилажења оних претходних примера, са недавним обимом трговања СМОГ-овим DEX-om који је превазишао чак и Унисвап.

С обзиром на изузетан раст, СМОГ је спреман да надмаши чак и достигнућа СПОНГЕ-а, који је доживео импресиван 50-струки раст, достигавши 100 милиона долара. Без сумње, СМОГ се истиче као једна од најперспективнијих криптовалута у које се тренутно може улагати, а предстојећи аирдроп би могао додатно подстаћи његов успон, чинећи га потенцијалним водећим мем коином 2024. године.

Купите СМОГ токене

Закључак

Препоручујемо да детаљно истражите Битцоин Minetrix (BTCMTX) и Смог (СМОГ), јер се очекује да ће имати значајан утјецај на тржиште у 2024. Савјетујемо вам да се придружите њиховим предпродајама и активно пратите њихове друштвене канале како бисте остали ажурирани о најновијим догађајима.

Купите BTCMTX токене