Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ChatGPT предвиђа да ће ових 5 криптовалута бити следећа велика ствар

26.10.2023. 10:41
Пише:
а.е.
chat gpt
chat гпт / Извор: Shutterstock

Вештачка интелигенција изазива различите реакције код људи.

Једни се осећају несигурно, док други виде бескрајне могућности које доноси нова ера вештачке интелигенције. Без обзира на став појединаца, технологија се стално развија и увек изазива промене. Недавно смо поставили питање ОпенАИ алату како бисмо сазнали које би криптовалуте ускоро могле да доживе пораст популарности и добили смо неке занимљиве одговоре.

Криптовалуте које ће експлодирати до краја 2023.

Према предвиђањима ChatGPT-a до краја 2023. године очекује се раст цена следећих криптовалута:

  • Битцоин (БТЦ) – најпознатија криптовалута
  • yPredict (YPRED) – Аи криптовалута усмерена на предвиђање цена криптовалута
  • Chimpzee (CHMPZ) – профитабилна криптовалута усмерена на заштиту околиша
  • Launchpad XYZ (LPX) – криповалута која доприноси развоју Web3 екосистема
  • Wall Стреет Меме (WSM) – меме криптовалута са огромним потенцијалом зараде

Битцоин

Према посљедњим предвиђањима ChatGPT-a, најновија прогноза сугерише да би Битцоин могао достићи 100.000 долара у наредним недељама. У Октобру 2023. се очекује нагло повећање понуде биткоина. Разлог за то је што многи рудари и трговци желе да искористе прилику да профитирају пре него што се деси преполовљење у Априлу 2024., јер ће тада награда за рударење бити мања.

Promo
Промо / Извор: Фото: Промо

Преполовљење је посебан догађај у Битцоин мрежи који се дешава сваке четири године. Током преполовљења, награда за рударење нових биткоина је преполовљена. Ово резултира смањењем укупне расположиве понуде Битцоин-а, што може утицати на цену ове криптовалуте.

Биткоин и друге криптовалуте су веома нестабилне, што значи да њихове цене могу драматично порасти и пасти. Стога, уместо да се ослањате на чврсте прогнозе, препоручује се улагање у образовање о основама Битцоин-а и техничкој анализи криптовалута како бисте боље разумели тржиште. Тренутна цена биткоина износи 27.400 долара, али ова вредност се може брзо променити.

Према ChatGPT-u, брзи раст цена обично је праћен значајним падом. Ова прогноза заснива на низу варијабли које су подложне неизвесностима и ризицима, као што су могуће регулаторне интервенције, технички проблеми или промене у нестабилности тржишта. Стога, сваки инвеститор треба да уради сопствено истраживање и размисли о улагању само износа који је спреман да изгуби.

yPredict

yPredict је платформа која омогућава инвеститорима да решавају сложене изазове из различитих домена користећи напредне технике вештачке интелигенције и машинског учења. Ова могућност омогућава yPredict-у да ефикасно анализира податке, генерише предвиђања и оптимизује одлуке релевантне за крипто тржиште.

Promo
Промо / Извор: Фото: Промо

Овде се спајају два динамична и брзо растућа поља: криптовалуте и вештачка интелигенција, која стварају повољно тржишно окружење. yPredict такође нуди корисницима интуитиван интерфејс, обимну колекцију алгоритама и модела, скалабилност прилагођену потребама и високе безбедносне стандарде.

Инвеститори имају прилику да искористе ову платформу, а посебна погодност је што ће свако ко се сада придружи добити YPRED коин по нижој цени од 11,11%. Тренутна цена YPRED коина је 0,1 УСД, док је цена на листи наведена као 0,12 УСД.

Купите YPRED токене сада!

Chimpzee

Chimpzee је иновативна Web3 платформа која има амбицију не само да корисницима пружи прилику за атрактивну финансијску добит, већ и да подржи заштиту животиња и борбу против климатских промена.

Promo
Промо / Извор: Фото: Промо

Пројекат је већ прикупио више од милион долара, што је сведочанство његовог прихватања и успешних напора у изградњи посвећене заједнице. Иако је још увек у раној фази развоја, Chimpzee већ има око 2.400 пратилаца на свом Tvitter налогу, који сада носи име X.com.

Планирано је смањење укупне понуде CHMPZ токена кроз масовно спаљивање. CHMPZ токени ће бити уклоњени спаљивањем, прво они који се користе за куповину Chimpzee Passport НФТ-ова, а преостали токени из фаза пре продаје.

Ова стратегија има потенцијално позитиван утицај на цену CHMPZ-a, јер смањење доступних токена може повећати његову цену. Укупно, преко 100 милијарди CHMPZ токена ће бити спаљено да би се укупна понуда смањила на мање од 60 милијарди CHMPZ токена.

Овај потез има за циљ да подржи дугорочни потенцијал CHMPZ токена и повећа поверење инвеститора. Ова узбудљива Web3 платформа тренутно нуди инвеститорима атрактивних 125% бонуса током претпродаје. Међутим, према CHMPZ тиму, овај бонус ће бити доступан само још четири дана. Можете лако купити CHMPZ токене преко њихове web странице. Потребно је једноставно да повежете свој крипто новчаник и можете да замените ETH или УСДТ за CHMPZ.

Купите CHMPZ токене сада!

Launchpad XYZ

Launchpad XYZ је иновативни крипто пројекат заснован на решавању кључних изазова са којима се суочава експанзија Web3 екосистема. Циљ овог пројекта је стварање свеобухватне платформе која ће обухватити различите функционалности, укључујући дигитални новчаник, децентрализоване размене (DEX), тржиште незаменљивих токена (НФТ), метаверзум искуства и још много тога.

Promo
Промо / Извор: Фото: Промо

Према предвиђњима цене Launchpad XYZ цена ове криптовалуте ће да расте наредних месеци, али је важно размотрити неколико кључних фактора пре него што донесете коначан закључак. LPX коин има за циљ промовисање масовног усвајања Web3 и може се сматрати платформом за будуће блокчејн пројекте и заједницу крипто ентузијаста.

Очекивања за раст блокчејн тржишта до 2030. сугеришу просечну годишњу стопу раста од 55-62%, што би потенцијално могло да донесе раст LPX коин-а од преко 60% годишње.

Тренутно постоји преовлађујуће тржиште медведа које успорава крипто тржиште. Повећање нагласака на биковском тржишту могло би да погура крипто тржиште за око 220% да би достигло претходни максимум капитализације.

Ово би такође могло да подстакне раст LPX токена, иако се то можда неће догодити до 2024. Све у свему, прогноза за LPX коин сугерише могући раст између 550-2.750% у односу на тренутну претпродајну цену. Launchpad XYZ је оптимистична пројекција, а успех пројекта ће зависити од многих фактора, укључујући техничке ризике и успешно привлачење нових крипто корисника.

Купите LPX токене сада!

Wall Стреет Мемес

Wall Стреет Мемес је постао популаран од 2021. године, када су мали инвеститори удружили снаге против великих играча на Wall Стреет-у. Против свих очекивања, подржали су, па чак и подигли цену акција ГамеСтоп-а.

Promo
Промо / Извор: Фото: Промо

Овај покрет је постао права сила са великом заједницом друштвених медија од преко милион пратилаца. Уз тако снажну подршку, $WSM има потенцијал да постане следећи меме токен од милијарду долара. У претпродаји су успели да прикупе укупно 30 милиона долара, али ту није крај приче. Токени су већ продати за скоро 25 милиона долара. 
Чак је и један велики инвеститор купио WSM токене у вредности од око милион долара. Њихов утицај на платформу X (бивши Твитер) је толико велики да је чак и Елон Муск реаговао на неколико меме твитова везаних за Wall Стреет Мемес токене. Иако се много спекулише о томе да ли је Елон Муск тај који је купио WSM за милион долара, ова криптовалута има све предуслове да постане следећа прича о успеху са потенцијалом да порасте чак 30 пута.