Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Еколошка криптовалута Ecoterra прикупила је 6 милиона долара

12.07.2023. 13:48
Пише:
а.е.
ecoterra
ecoterra / Извор: Профимедиа

Ако вам је брига о животној средини важна, још увек имате мало времена да се укључите у претпродају Ecoterra.

Ecoterra је већ успешно прикупила 6 милиона долара, што значи да програмерима недостаје само 700.000 долара за постављени циљ пројекта. Током фазе претпродаје 9, оригинални ЕРЦ-20 токени $ECOTERRA могу се купити по оригиналној цени од 0,01 $, што је једнако тренутној тржишној цени новчића. Као део узбудљиве продаје, програмери сада нуде доступне новчиће са попустом од 10% од првобитне цене.

Хоће ли Битцоин цена достићи 35.000 долара у јулу, док ова два коина освајају тржиште?

Хоће ли Битцоин цена достићи 35.000 долара у јулу, док ова два коина освајају тржиште?

Ако зелени проблеми нису ваш приоритет, требало би да размислите о придруживању Ecoterra претпродаји. Поред минималног ризика, имате могућност да остварите минимално 10% приноса на уложени износ.

Promo
Промо / Извор: Фото: Промо

Повезивање са пројектом Ecoterra је једноставно. Потребно је само да имате крипто новчаник са Ethereum или Tether (УСДТ) кованицама или користите банковну картицу.

Ако се први пут придружујете претпродаји, једноставно повежите свој крипто новчаник са Ecoterra интерфејсом за претпродају, изаберите начин плаћања који вам одговара, а затим довршите трансакцију.

Иако можете одлучити да одмах продате токене на познатим крипто берзама, размислите о држању кованица на дужи временски период. Пројекат не само да очекује високе приносе, већ има и изузетно паметно решење које може имати позитиван утицај на животну средину.
Ecoterra има потенцијал да постане глобални успех и суштински утиче на животе људи. Из тог разлога је вредно размислити о учешћу и доприносу овом важном пројекту.

Посетите претпродају Ecoterra токена

Ecoterra прави револуцију у свету зелених криптовалута

Не само да ће бити могуће смањити загађење животне средине, већ ће и Земљини ресурси бити сачувани кроз кружну економију. Кружна економија захтева активно учешће свих да би била успешна.

promo
промо / Извор: Фото: Промо

Нажалост, многи људи тренутно не рециклирају, што значајно успорава напредак ка кружној економији. Са платформом Ecoterra, чланови заједнице ће бити награђени $ECOTERRA токенима за свој труд, који се могу користити за куповину стварних и дигиталних награда. То значи да ће чланови заједнице бити стално мотивисани јер ће куповином моћи да остваре профит, а преко тржишта ће моћи да купују разне едукативне материјале.

Мобилна апликација Ecoterra је окосница екосистема

Коришћење Ecoterra ће бити изузетно лако у пракси. Уз мобилну апликацију Ecoterra, моћи ћете да скенирате бар код производа пре него што га вратите.

Ако је производ Ecoterra партнер, одмах ћете видети колико кованица можете очекивати након откупа. Апликација ће Вам такође омогућити да пронађете најближи центар за рециклажу.

Након што завршите куповину, потребно је само да фотографишете примљени рачун. Ecoterra систем ће аутоматски препознати фотографију и доделити примљене токене вашем налогу.

promo
промо / Извор: Фото: Промо

Након тога, све што треба да урадите је да користите своје $ECOTERRA токене за куповину стварних или дигиталних производа преко Ecoterra Маркетплаце-а. На пример, можете добити карбонске кредите из контролисаних извора, купити разне образовне материјале или чак донирати токене невладиним организацијама.

Такође можете да зарадите $ECOTERRA токене путем соларних панела. Ако имате соларне панеле у својој кући, једноставно смањите рачун за струју. Примљени $ECOTERRA токени ће аутоматски бити приписани вашем налогу, слично као када искористите производ. Овим кораком креатори пројекта Ecoterra желе да подстакну више људи да инсталирају соларне панеле у своје домове.

Екосистем Ecoterra не нуди само ове могућности. Биће доступно и друго тржиште, посебно интересантно за корпоративне кориснике компанија. На тој пијаци сировине ће моћи да се купе директно из рециклажног погона. Поред тога, корпоративни клијенти могу чак и да плаћају трошкове криптовалутама. Укратко, Ecoterra ће заиста омогућити кружну економију са низом корисних и иновативних могућности.

Купите Ecoterra токене

Није остало много времена за куповину Ecoterra токена

Упркос изазовима у крипто сектору током прикупљања средстава, Ecoterra претпродаја је остварила изузетан успех. У овом периоду, многе земље су разматрале различита ограничења против крипто сектора, а ФТКС суђење је било активно.

Упркос овим факторима, прикупљање је успешно обављено према плану. Ово јасно показује колико је тржишту потребно иновативно зелено решење. Због тога се не препоручује чекање, јер ће након листинга вероватно бити прилике за учлањење по знатно вишим ценама од тренутних.

Ако желите да боље упознате свет Ecoterra пре куповине, посетите званичну веб страницу пројекта већ данас!

Купите Ecoterra токене