Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Овај алтцоин је популарнији од Ethereuma

06.10.2023. 09:51
Пише:
а.е.
Promo
Промо / Извор: Shutterstock

Иако се Ethereum суочава са изазовима у одржавању вредности изнад нивоа од 1.600 долара, фокус инвеститора се тренутно помера ка конкурентима

Према истраживачима блокчејна, Солана је привукла значајну пажњу током протекле недеље. Солана се тренутно суочава са опадајућим трендом који се поклапа са изазовним периодом на крипто тржишту.

Да ли је препоручљиво купити Солану?

Бивши главни играч Сем Банкман Фрид сада се суочава са озбиљном затворском казном, али Солана можда неће све изгубити. У последње четири недеље, Солана је забележила пад вредности од 28%. Упркос овим изазовима, анализа блокчејн истраживача из ЦоинСхарес-а прошле недеље показује да Солана и даље има боље резултате у поређењу са многим другим алтцоинима.

Promo
Промо / Извор: Фото: Промо

Поред тога, једина је имала позитиван прилив капитала. Док се Ethereum и даље суочава са изазовима као што су споре брзине трансакција и високе накнаде, будућност Солане остаје неизвесна.

Ова година је обележена значајним флуктуацијама у токовима инвеститора, на које су у великој мери утицале наде и забринутости у вези са регулацијом дигиталне имовине. Као конкурент Ethereumu, Солана је забележила приливе девету недељу заредом. Тренутно је међу најпопуларнијим алтцоинима са укупним приливом од 0,7 милиона долара само у деветој недељи. Са приливима од 26 милиона долара од почетка године, Солана привлачи пажњу инвеститора. Док Солана биљежи раст, многи се питају да ли је сада право вријеме за улазак.
Упркос томе што је Солана и даље 92% испод свог максимума из Новембра 2021. од 260 долара, инвеститори разматрају могућност профитабилног уласка по тренутним ценама. Постоји помешана слика предвиђања за Солану, при чему неки очекују пораст на 87 долара до Октобра 2024. године.

Valletinvestor.com, сматра Солану лошом инвестицијом, упозоравајући на могући пад на 3,1 долара у наредних 12 месеци. Суштински, атмосфера на крипто тржиштима је тренутно пригушена, праћена веома ниском активношћу инвеститора.

Предности поседовања Битцоин Minetrix-a

Нове криптовалуте попут Битцоин Minetrix добијају на популарности. BTCMTX је у претпродаји недељу дана, а већ привлачи пажњу разних међународних медија, јер показује импресивне перформансе у свим сегментима.

Promo
Промо / Извор: Фото: Промо

Битцоин Minetrix је револуционарна платформа за инвестирање у криптовалуте која се истиче својим иновативним приступом рударењу у облаку путем токена BTCMTX. Овај екосистем омогућава корисницима да инвестирају своје BTCMTX токене путем паметних уговора на Ethereum платформи, чиме се покреће процес генерисања кредита за рударење у облаку.

Кључна предност овог система лежи у решавању проблема превара који су често присутни код трећих лица која нуде услуге рударења у облаку. Јединствени приступ Битцоин Minetrix-a омогућава токенизацију средстава, пружајући корисницима већу транспарентност и сигурност. Власници уложених токена могу користити своје кредите да побољшају своје могућности рударења биткоина, зарађујући приход од рударења на основу удела у послу.

Купите Битцоин Minetrix токене

yPredict АИ – Спој крипта и вештачке интелигенције

Постоје и други пројекти који привлаче пажњу, као што је yPredict, који комбинују трендове вештачке интелигенције, предвиђања цена и криптовалута. Крипто инфлуенцери препознају YPRED као пројекат који обећава на својјим листама најбољих коина за месец октобар.

Promo
Промо / Извор: Фото: Промо

yPredict је крипто пројекат који пружа низ погодности за инвеститоре заинтересоване за области вештачке интелигенције и криптовалута. Циљ овог пројекта је да се уз помоћ вештачке интелигенције омогући креирање прогноза и анализа о криптовалутама. Корисници могу креирати сопствене прогнозе или користити постојеће. Ове прогнозе потврђује АИ мрежа заснована на blockchain технологији која се стално побољшава кроз самоучење. Штавише, yPredict планира да обезбеди додатне погодности за инвеститоре.

yPredict комбинује моћ колективне интелигенције својих корисника са напредном вештачком интелигенцијом како би побољшао Ваше доношење одлука и смањио ризике.

Кроз софистициране аналитичке алате, корисници ће добити приступ напредним функцијама као што су аутоматско откривање шаблона графикона и анализа података о трансакцијама. Ово пружа прилику за генерисање вредних увида и предиктивних сигнала, обезбеђујући информисане одлуке.

Аутоматизовани индикатори поједностављују процес трговања: yPredict платформа ће аутоматски изабрати најбоље индикаторе на основу претходних резултата, штедећи време и подстичући развој ефикаснијих стратегија трговања.

Купите yPredict токене