Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

ФЕРЕНЦВАРОШ СЕ ОСВЕТИО ЗВЕЗДИ: Црвено-бели се празних шака враћају из Будимпеште!

13.10.2022. 21:05
Пише:
Србија Данас
FK Crvena zvezda
ФК Црвена звезда / Извор: Профимедиа

Пораз у четвртом колу Лиге Европе.

Београдска Црвена звезда поражена је на гостовању у Будимпешти, где је у оквиру четвртог кола Лиге Европе био бољи домаћин Ференцварош, резултатом 2:1. 

ЈОВИЋ ЗАТРЕСАО МРЕЖУ: Луки требало само ШЕСТ МИНУТА да доведе Виолу у вођство (ВИДЕО)

ЈОВИЋ ЗАТРЕСАО МРЕЖУ: Луки требало само ШЕСТ МИНУТА да доведе Виолу у вођство (ВИДЕО)

КЛАСА ЈЕ ВЕЧНА: Станковић асистенцијама ОДУШЕВИО навијаче Сампдорије (ВИДЕО)

КЛАСА ЈЕ ВЕЧНА: Станковић асистенцијама ОДУШЕВИО навијаче Сампдорије (ВИДЕО)

МИТРОВИЋ ПРОГНОЗИРА: Србија - Белгија у ФИНАЛУ СВЕТСКОГ ПРВЕНСТВА!

МИТРОВИЋ ПРОГНОЗИРА: Србија - Белгија у ФИНАЛУ СВЕТСКОГ ПРВЕНСТВА!

Почетак је прошао у знаку нервозе гостију, што су осетили домаћи и кренули и заиграли знатно офанзивније од првог сусрета.

Играо се 24. минут када је Кристофер Закаријасен искористио неспретну реакцију одбране Звезде и матирао Борјана из непосредне близине.

Покушавала је екипа Милоша Милојевића да изједначи до краја полувремена, заиграла и доста офанзивније, међутим без учинка.

У друго полувреме Звезда је кренула доста офанзивније. То се најбоље видело у већ у 46. минуту када је Пешић успео да се окрене ка голу и упути снажан ударац који је завршио у мрежи домаћина. Међутим, судија је одмах добио асистенцију из ВАР собе и поништио погодак због играња руком Звездиног нападача.  

Након тога уследио је кратак пад у Звездиној игри што су искористили гости за нове налете. Међутим, након изведеног корнера Ференцваоша, сјајан центаршут је искористио Митровић који је невероватним спринтом стигао до гола домаћих, шутирао у даљи угао што је уродило плодом за 1:1. 

Ипак, радост црвено-белих није дуго потрајала. Већ у 61. минуту након сјајног изведеног корнера, најбоље је реагова Сами Мае који је послао лопту у даљи угао и закуцао је у Звездину мрежу за 2:1.

Наступила је офанзива црвено-белих, Стефан Митровић је у 72. минуту имао нови добар покушај, захватио је лопту волеј ударцем, али је био непрецизан, лопта је отишла преко пречке.

Покушали су црвено-бели до краја да стигну до гола за 2:2, имали су неколико солидних напада, али није било идеје како да се пробије одбрана Ференцвароша и дође до праве шансе, па је резултат остао непромењен.

ФЕРЕНЦВАРОШ - ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:1

Друго полувреме

КРАЈ МЕЧА!
Звезда није успела да освоји бод у Будимпешти...Ситуација у групи се компликује...
90 6
ДИБУС СПАШАВА ФЕРЕНЦВАРОШ! Кангва је извео слободан ударац са 18 метара од гола, ишла је лопта ка мрежи али је голман Мађара сјајно интервенисао!
90 5
Митровић продире по десној страни, упутио је ударац али лопта одлази нешто изнад пречке! Звезда у офанзиви, на све или ништа...
90 5
МИЈАТОВИЋ је шутирао са 17 метара али је лопта отишла тик поред леве стативе!
90. Минут
ИГРАЋЕ СЕ ЈОШ 5 МИНУТА!
89. Минут
БОРЈАН САДА СПАСАВА ЗВЕЗДУ! Започела је контра Ференцвароша, Игуе је био близу лопте али је голман црвено-белих сјајно интеревенисао главом, чак 30-ак метара од свог гола!
87. Минут
ВЕЛИКА ШАНСА ЗА ФЕРЕНЦВАРОШ! Пробио је Игуе, искористио нови кикс Милана Борјана хитао ка голу, али је лопта на срећу била бржа и отишла поред гола!
80. Минут
ЈОШ ЈЕДНОМ ГРЕШИ БОРЈАН! Одила се лопта до Борјана који је желео да испуца "на прву", међутим поново се догодио сличан кикс - лоптом је погодио нападача Ференцвароша! Срећом, лопта се на срећу поново одбила ка Борјану.
75. Минут
ОФАНЗИВА ЗВЕЗДЕ СЕ НАСТАВЉА! Иванић је одлично пронашао Пешића у казненом простору који је, иако добро чуван, успео да упути ударац ка голу домаћих. Међутим, лопта одлази поред гола.
74. Минут
ШАНСА ЗА ЗВЕЗДУ! Веч неколико минута траје притисак црвено-белих, али никако да се озбиљније угрози гол домаћих. На лош одбитак одбране Ференцвароша налетео је Стефан Митровић који је из прве шутирао са ивице казненог простора али лопта одлази тик изнад пречке!

FK Crvena zvezda
ФК Црвена звезда / Извор: Профимедиа

 

69. Минут
БОРЈАН УМАЛО ДА МАТИРА ЗВЕЗДУ! Лоше испуцавање голмана Звезде, умало да се обије о главу. Борјан је погодио у главу играча Ференцвароша, било је опасно.
61. Минут
ГООЛ!!! 2:1 за Ференцварош! Сјајно је Гоја извео корнер на лопут је сјајно скочио Мае и закуцао лопту у десни угао гола немоћног Милана Борјана.
60. Минут
БРАНИ БОРЈАН! Закаријансен је упутио веома прецизан ударац али је Борјан сјајно одраогаво и избио ту лопту у корнер.
55. Минут
ГОООЛ!!! Канга је послао лопту ка Стефану Митровићу који је искористио своју брзину и продрао по десној страни, шутирао у даљи угао и савладо голмана домаћих. ФЕРЕНЦВАРОШ - ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:1.
51. Минут
СТАТИВА!!! Мае је дриблао на самој ивици казненог простора, потом је упутио ударац, одбила се та лопта од Драговића који је уклизао и погађа стативу. Срећа за Црвену звезду!

FK Crvena zvezda
ФК Црвена звезда / Извор: Профимедиа

 

46. Минут
ЗВЕЗДИ ПОНИШТЕН ГОЛ! Пешић је сјајним ударцем са неких 16 метара матирао голмана Ференцвароша! Али је након гледања ВАР-а судија поништио гол због тога што је Пешић играо руком!
46. Минут
ПОЧЕЛО ЈЕ ДРУГО ПОЛУВРЕМЕ!

Прво полувреме

КРАЈ ПРВОГ ПОЛУВМРЕНА!
На одмор ће играћи Ференцвароша отићи са голом предности. ФЕРЕНЦВАРОШ - ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:0
45 3
ШАНСА ЗА ЗВЕЗДУ! Катаи је ушао у казенени простор са десне стране, могао је да шутира али је тражио бољу позицију...Прекомпликовао је и на крају само корнер за црвено-беле.
45. Минут
ИГРАЋЕ СЕ ЈОШ 3 МИНУТА!
43. Минут
НОВИ НАЛЕТ МАЂАРА! Мае је сада био пред голом Црвене звезде, после корнера. Драговић се добро поставио, ништа од овог налета.
38. Минут
ГУЖВА У КАЗНЕНОМ ПРОСТОРУ ФЕРЕНЦВАРОША! Након корнера, Родић је успео да захвати лопту главом али ју је одбио голман домаћих, на одбитак је налетео Кангва који је шутирао али је изблокиран. На крају рашчишћавају ту ситуацију играчи Ференцвароша.
27. Минут
НОВИ ПРОБЛЕМ ЗА ЗВЕЗДУ! Због повреде Саного је морао да напусти терен, док је уместо њега ушао Кангва.
24. Минут
ГООЛ!!! Закаријасен је одреаговао сјајно одреаговао на центаршут који је по земљи упутио Гојак, и из прве шутирао. Борјан је успео да скине ту лопту, али је лоша реакција одбране Звезде дозволила Закаријасену да налети на одбитак и без проблема затресе мрежу! 1:0 води Ференцварош!
21. Минту
ЖУТИ КАРТОН ЗА ЕРАКОВИЋА! Име штопера Црвене звезде Страхиње Ераковића нашло се у судијској бележници. Повукао је Маеа са леђа, није било дилеме.
11. Минут
КАНГА ЈЕ ШУТИРАО!!! Добар напад Црвене звезде довео је Гобељића до позиције за шут са ивице казненог простора. Шутирао је Звездин играч али лопта је прохујала поред леве стативе.
04. Минут
ШАНСА ЗА ДОМАЋЕ! Одмах је уследио и напад Ференцвароша, лопта се одбила на 18 метара од гола, на њу је налетео Бешић, али је био непрецизан. Први шут ка голу Милана Борјана.
01. Минут
ШАНСА ЗА ЗВЕЗДУ! Први корнер Црвене звезде, Канга је убацио лопту, створила се гужва. За мало је закаснио Родић!
01. Минут
МЕЧ У БУДИМПЕШТИ ЈЕ ПОЧЕО!!!

ЛИГА ЕВРОПЕ, 4. коло

Група Х
Ференцварош – Црвена звезда

Стадион: Групама арена, Будимпешта
Судија: Данијел Стефански (Пољска)

ФЕРЕНЦВАРОШ: Дибуш - Ботка, Кноестер, С. Мае, Пашка - Вечеј, Бешић - Траоре, Закаријасен, Гојак - Р. Мае.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан - Гобељић, Ераковић, Драговић, Родић - Канга, Саного - Митровић, Катаи, Иванић - Пешић.

 

Најновије вести о ФК Црвена звезда можете наћи ОВДЕ.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: 

Погледајте како изгледа Мина Илић, девојка Златана Шеховића

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.