Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

БОЛЕСТИ, ВРЕЂАЊА И ПОДРИВАЊА Политичари у ријалитијима радили су скандалозне ствари, али један је БАШ ПРЕТЕРАО

21.09.2018. 21:20
Пише:
Србија Данас
Rijaliti
Ријалити / Извор: Фото: Србија Данас/ Youtube Printscreen/Derya Берк

Сукоб који се годинама препричава

Многи политичари су се одлучили да уђу у ријалити и стану раме у раме са разним старлетама, али и жестоким момцима са крими досијеима. Међу првима који је опробао срећу у ријалитју је био Бошко Ничић градоначелник Зајечара.

Бошко Ничић

Није много времена провео на имању у Лисовићу, али је остао упамћен као један од првих политичара који је закорачио у ријалити. Бошко који је градоначелник Зајечара, иако је одрастао на селу, пред улазак у "Фарму" отишао је код женине баке у село Николичево на кратак курс.

- Питао је колико пута дневно се музе крава, када је треба хранити, појити, како се пече ракија, спрема ајвар, прави сапун... Бака му је причала, а он је све записивао. Ништа не препушта случају, воли све да зна и све конце држи у рукама. Будући да су га изабрали за газду, он је у свом елементу од првог дана. Мислим да ће уживати на "Фарми". Када сам видела да се ушушкао између Маје Николић и Дајане, лакнуло ми је. Знам да ће се бринути о њему, мирна сам јер је у сигурним рукама – рекла је за тада "Блиц" његова друга супруга Селена.

Boško Ničić
Бошко Ничић / Извор: Фото: Youtube Printscreen/ Јутарњи Програм ТВ HAPPY

Марјан Ристичевић

Политичар и некадашњи учесник ријалитија "Фарма" Маријан Ристичевић први политичар који је успео да дође до финала једног ријалити програма.

Када је те 2010. године, садашњи посланик Маријан Ристичевић ушао на "Фарму", желео је да се народ пре свега увери да је он човек са села, да није неки, како су га прозивали "градски господин".

marjan-risticevic
марјан-ристицевиц / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

- Када сам учествовао у "Фарми", тада нисам био ни посланик, ни председник Скупштине Општине Инђија, нисам се професионално бавио политиком, тада сам ушао као фармер, живео сам на фарми приватно. Искрено, нисам ни знао какав је концепт тог шоу програма, мислио сам да се тамо учесници излажу психо-физичким способностима, пре свега физичким, раде и зарађују од послова на фарми. Међутим тамо су се више потенцирале свађе - рекао је раније Ристичевић.

Ненад Чанак

Ненад Чанак је остао упамћен када је ушао у ријалитију "Велики брат" 2009. године. Чанак је тада већ првог дана кренуо у своју "кампању" против "Великог брата", те је укућанки Јелени Жежељ објаснио зашто су овакве емисије погубне за друштво.

- Риалити шоу попут "Великог брата" у великој мери утиче на отуђење људи у Србији. Риалити шоу је канцер општег неморала и непостојања система вредности код нас. Мало ствари могу учинити да променим мишљење људи, али се надам да ће ми људи веровати само ако будем доказао да знам о чему причам. Зато сам ја овде - рекао је Чанак.

Nenad Čanak
Ненад Чанак / Извор: Танјуг/​Јарослав Пап

Он је по изласку из ријалитја осуо паљбу по ријалтијима.

- Имам огроман презир према риалити емисијама, мени је то доказ једног страшног отуђења и експериментисања са људима, што по мени није у реду. Желео сам да изнутра покажем да је ово нешто што не приличи овој земљи, нити цивилизованом друштву – рекао је Ненад Чанак.

Милан Парошки

Политичар Милан Парошки био је учесник "Фарме" 2010, а избачен је са са имања у Лисовићима због тога што је музичара Андрију Ђоганија познатијег као Бакија вређао на националној основи.

Све је почело када је Маријан Ристичевић изабрао Парошког за слугу. Парошки је почео да се жали и Баки се осетио прозваним. Уследила је свађа, Марјан је викао на Бакија.

Baki B3
Баки Б3 / Извор: Србија Данас

- Шта хоћеш, ти бивши робијашу. Врати се одакле си дошао – урлао је Милан, док је Наталија смиривала Бакија.

Водитељ Огњен у намери да умири ситуацју, послао их је у собу да играју игру истине и изазова. Међутим, уследила је жестока свађа током које је Парошки жестоко извређао Бакија.

Milan Paroški
Милан Парошки / Извор: Фото: Youtube Printscreen/ Рас Телевизија

- Ја сам Србин, а не као ти! - викао је Парошки и наставио је да вређа. Певач је трпео увреде али када је политичар прешао сваку границу коректности и васпитања, Баки га је гађао папучом.

- Већи сам Србин од тебе - викао је несрећно Баки, који је на крају заплакао од немоћи и беса, јер су га остали фармери обуздали да не скочи на Милана.

Александар Пожгај

Александар Пожгај који је ушао први пут у вилу Парова 2016, јавности је постао познат када су се у медијима појавиле фотографије његовог раскалашног живота којим се хвалио на друштвеним мрежама.

Некадашњи социјалиста и бивши директор "Луке Нови Сад", пажњу седме силе привукао је када је на Фејсбуку уз своје име и презиме додао мафијашку титулу "консиљере", што га је на крају коштало и отказа.

aleksandar pozgaj
александар позгај / Извор: Србија Данас

Пожгај је тада на Твитеру оптужио поједине колеге из редова СПС-а за медијску хајку против њега, истовремено се захваливши министру спољних послова и првом човеку социјалиста Ивици Дачићу који је покушао да га заштити.

Како су медији тада писали, Пожгај се након одласка из Луке Нови Сад сместио на челу Управног одбора Туристичке организације Новог Сада, међутим, дао је оставку на место председника Управног одбора Туристичке организације јер, како је сам рекао, поштује себе и друге.

Потера за КУМОМ: Пар из Србије заказао свадбу и крштење у Грчкој, а онда им се десио ПЕХ (ФОТО)

Откако се повукао из политике бави се економијом, а све чешће је у ријалитију. У риљатију је био више пута, а у последњем је имао и здравствене проблеме.