Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

"ОН ЈЕ У БЕОГРАДУ, А ОНА..." Проговорила пријатељица нестале српске снајке: Открила све о Анином мужу! Поменула и РАЗВОД

15.02.2024. 22:47
Пише:
Србија Данас/Курир
Ana Knežević
Ана Кнежевић / Извор: Фото: Facebook/Printscreen

Неко је уништио камере у Аниној згради.

Шпанска полиција већ скоро две недеље трага за Аном Кнежевић (40), која је мистериозно нестала у Мадриду 2. фебруара.

"СПАВАЛА САМ СА ПОЛУБРАТОМ! ТАЈ МОНСТРУМ ЈЕ ОПЛОДИО И МОЈУ МАМУ!" Језива судбина жене која је упала у пакао инцеста, а све због ЈЕДНОГ ЛЕКАРА (ВИДЕО) devojka

"СПАВАЛА САМ СА ПОЛУБРАТОМ! ТАЈ МОНСТРУМ ЈЕ ОПЛОДИО И МОЈУ МАМУ!" Језива судбина жене која је упала у пакао инцеста, а све због ЈЕДНОГ ЛЕКАРА (ВИДЕО)

СТВАРНО НИЈЕ НОРМАЛАН! УБИО 77 ЉУДИ ПА ТУЖИО ДРЖАВУ: Сматра да су му повређена људска права, ево шта је суд олучио brejvik

СТВАРНО НИЈЕ НОРМАЛАН! УБИО 77 ЉУДИ ПА ТУЖИО ДРЖАВУ: Сматра да су му повређена људска права, ево шта је суд олучио

РУСКИЊА ПРОНАШЛА РАЈ У СРБИЈИ: Одрекла се својих снова због љубави и није се покајала, погледајте који бизнис је покренула (ФОТО)Anja Popović

РУСКИЊА ПРОНАШЛА РАЈ У СРБИЈИ: Одрекла се својих снова због љубави и није се покајала, погледајте који бизнис је покренула (ФОТО)

Њена најбоља пријатељица Сана Рамеу каже да верује да је Ана отета, те да не постоји апсолутно ниједан разлог да њена другарица, са којом се сваки дан чула, само "испари". Умешаност бившег супруга је искључена, јер је он у време нестанка био на другом крају света и нема назнака да је на било који начин умешан у овај случај.

Ana Knežević
Ана Кнежевић / Извор: ФОТО: PRINTSCREEN/DRUŠTVENE МРЕЖЕ

Сана открива да је Ана родом из Колумбије, а да презиме Кнежевић носи јер је била удата за Србина, са којим је до пре неколико месеци живела на Флориди. Како каже Ана и њен супруг одлучили су летос да се разиђу.

- Није било у питању породично насиље или ишта слично, једноставно им више није ишло. Они су остали у коректним односима, није ту било свађа, мржње, али је Ана развод свакако тешко поднела - почиње причу Сана.

Каже да је након одлуке да се растане одсупруга стално била уз своју другарицу. За Ану каже да је била пуна живота, успешна, насмејана, те да је и развод покушала да прегура са осмехом, иако јој је у срцу било тешко.

"Биле смо у Дубровнику, није била депресивна"

- Ана је, баш као и ја заљубљеник у путовања. Након што су њих двоје донели одлуку да се растану путовале смо много заједно. Прошле године смо биле и у Хрватској. Биле смо у Дубровнику, ишли све до Ријеке, ишле смо и у Француску, на Мајорку, много смо путовале прошле године. Тврдим да није била депресивна, без обзира на тежак период - каже Сана.

У једном тренутку Ана је донела одлуку да се привремено пресели у Шпанију и "ресетује се". Тамо је отишла у децембру 2023. године и одсела је у Мадриду. Иако физички удаљене, другарице су непрекидно биле у контакту телефоном, а пре мање од месец дана су се и виделе.

Ана ниједног тренутка није деловала да би себи наудила, те је Сани веома чудно како је само нестала и до сржи верује да је неко умешан у то. Истиче да поруке које јој је Ана слала у сатима и данима пре нестанка не шаље особа која планира да побегне од свих. Само пар сати уочи нестанка послала јој је поруку где јој је до детаља објашњава како је гледала нови стан којим је одушевљена. Испричала јој је и за службени пут који је испланирала за 5. фебруар... Све је деловало идилично...

"Последњи пут кад смо се чуле у петак поподне 2. фебруара послала ми је гласовну поруку да је нашла нови стан који је прелеп и да се баш радује. Причала ми је и да са другарицом иде у Барселону на један дан, на једну конференцију за коју су се пријавиле", присећа се Сана.

Последње што зна јесте да је тог петка увече Ана ушла у зграду и тада је последњи пут и виђена. Нико није видео да је напустила објекат, али је нестанку претходио један чудан догађај - непознати мушкарац је спрејом испрскао камере на згради као и крај лифта, а онда је изашао напоље.

- То се догађало око 21.30 часова. Пола сата касније је Ана последњи пут виђена испред свог стана, била је сама. Од тада је више нико није видео- каже узнемирена Сана.

Сутрадан поподне је са Аниног броја добила текстуалну поруку, али због садржаја мисли да ју је писао неко други.

- У тој поруци је написала да је упознала човека, да иде са њим на неколико дана у неку викендицу која је на два сата од Мадрида, где није добар сигнал и да ће се јавити кад се врати. Писало је како су се срели на улици и кликнули. То је тотално лудо! То не личи на њу. То је нешто што Ана никад не би урадила. Она никад не би са непознатим ликом напустила град! У понедељак ујутру је требало да иде у Барселону, нема шансе да би се у суботу поподне спаковала и отишла на другу страну, када је знала да у понедељак треба на пут. Зато мислим да је неко други писао са њеног телефона - каже Сана.

На поруке које је Сана узвратила 3. фебруара, Ана никад није одговорила. Преплашена за њену безбедност, Сана је у недељу 4. септембра све пријавила шпанској полицији.

- Они њен случај воде као случај нестале особе, што ме буни, баш због тог човека који је улазио у зграду и прскао камере. Ипак, полиција није покренула криминалну истрагу. ФБИ је обавештен о свему и могу оперативно да помогну, али шпанска полиција има јурисдикцију над Аниним случајем и то је за сада тако -прича Сана.

Потврђује и да је сама отпутовала у Мадрид након Аниног нестанка, како би покушала да пронађе другарицу и сазна што више детаља од полиције.

Извор:Србија Данас/Курир