Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

БИЗАРНОСТИ КОЈЕ ИЗАЗИВАЈУ ЈЕЗУ! Слике поред Јелениног гроба, поруке са профила... на ова питања НИЈЕ одговорено

23.07.2022. 09:24
Пише:
Србија Danas/Nova.rs
Zoran Marjanović
Зоран Марјановић / Извор: Фото: СрбијаДанас/Саша Џамбић/Фб/принтсцреен/Р.И.П Јелена Крсмановић Marjanović/Shutterstock

Виши суд у Београду донео је коначну пресуду којом је осудио Зорана Марјановића на 40 година затвора због убиства супруге, иначе певачице Јелене Крсмановић (Марјановић).

Овом пресудом стављена је тачна на процес које се у медијима назива још и суђење деценије. Међутим, и поред тога што је Зоран слободно ишетао из зграде Палате правде након што је судија прочитала пресуду, што је збунило многе, па је након сат времена ухапшен, случај убиства и касније суђења пратиле су бројне бизарности.

Суд је коначно донео коначну одлуку у случају убиства певачице Јелене Марјановић, која је свирепо лишена живота 2. априла 2016. године на насипу у Црвенки. Осуђен је њен супруг, Зоран Марјановић и у затвору ће провести наредних 40 година. Његови адвокати имају две недеље да поднесу жалбу, а у међувремену подсећамо какви су то необични обрти и бизарне ситуације које су пратиле убиство несрећне жене.

ЈЕЛЕНА ЈЕ НА КОЛЕНИМА ПРИМИЛА ПОСЛЕДЊИ, СМРТОНОСНИ УДАРАЦ?! Обдукцијом тела утврђено да се Зоран ИЖИВЉАВАО над супругом док је није убио

ЈЕЛЕНА ЈЕ НА КОЛЕНИМА ПРИМИЛА ПОСЛЕДЊИ, СМРТОНОСНИ УДАРАЦ?! Обдукцијом тела утврђено да се Зоран ИЖИВЉАВАО над супругом док је није убио

ЗОРАН И ЗОРИЦА ШАЉУ СКРИВЕНУ ПОРУКУ МИСТЕРИОЗНОМ ТЕТОВАЖОМ? Откривено шта представља симбол на врату Марјановића

ЗОРАН И ЗОРИЦА ШАЉУ СКРИВЕНУ ПОРУКУ МИСТЕРИОЗНОМ ТЕТОВАЖОМ? Откривено шта представља симбол на врату Марјановића

ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ ИЗЛАЗИ НА СЛОБОДУ? Прича још увек није готова, адвокати спремили "кеца у рукаву"

ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ ИЗЛАЗИ НА СЛОБОДУ? Прича још увек није готова, адвокати спремили "кеца у рукаву"

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Поруке са Јелениног профила након њене смрти

Сестри убијене певачице, само девет дана након убиства, стизале су поруке послате са Фејсбук профила који је користила Јелена Марјановић.

Непозната особа, по свему судећи, упала је на Јеленин профил и питала је Јеленину сестру Теодору како је, а уз то је ословила са "драга". Након што је збуњена и шокирана девојка упитала ко јој пише, уследио је одговор "па, знаш". Теодора је тада прекинула преписку.

Двадесетак дана касније, Тијани су поново стизале поруке са певачициног профила, а она је преписке проследила надлежним органима. До данас није познато ко је користио Јеленин профил.

Истражитељ снимио песму посвећену убијеној певачици

Директор Центра за форензичка истраживања (ЦФИ) из Новог Сада, Ненад Шипка, кога је ангажовала Јеленина породица, снимио је песму и спот посвећен убијеној певачици Јелени Марјановић. Све то објавио је на званичној страници ЦФИ.

Подсетимо, Шипка је је током вишемесечног појављивања у медијима износио различите теорије о убиству Јелене Марјановић, а једна од њих је да певачица уопште није убијена на насипу у Црвенки.

Jelena Marjanović
Јелена Марјановић / Извор: Србија Данас

Фан страница за Зорана Марјановића

Корисници Фејсбука, који су Зорана сматрали невиним, направили су Фејсбук страницу са циљем подршке сада осуђеном Марјановићу.

Та страница основана је 1. маја, непуних месец дана након Јелениног свирепог убиства, када су се и појавиле прве сумње да је убица можда њен супруг Зоран. Бизаран је и детаљ да су међу особама које су пратиле ову страницу махом биле жене, међу којима је било и оних које су се удварале Марјановићу и слале му поруке подршке.

Учешће у ријалити програму

Зоран Марјановић није престао да шокира јавност својим поступцима месецима након трагичног догађаја. Тако се 2017. године појавио као учесник у ријалити програму на телевизији са националном фреквенцијом, а многи су га због тога називали егоцентричним, жељним пажње, док је он овај поступак правдао речима да жели да јавност види какав је он заиста.

Он је током свог учешћа у ријалитију у више наврата са учесницима разговарао о случају и истрази. О учешћу у оваквом програму причао је и у судници, са намером да објасни да је то учинио како би рекао све о злочину јер "раније није имао прилику".

Селфи с гробља

У контексту бизарних детаља "егоцентричног" Марјановића морамо се подсетити и на његове селфије, односно фотографије на којима позира испред надгорбног споменика своје супруге Јелене на гробљу Збег. Такође, посматрајући те фотографије у контексту коначне пресуде Вишег суда у Београду, те фотографије најблаже речено изазивају језу.

 Хапшење на гробљу

Након што је јавност сазнала трагичну вест да је певачица, која се најпре водила као нестала, пронађена мртва са језивим повредама, а дани пролазили без икаквог помака у истрази, дошло је до хапшења на гробљу Збег након једног помена. У комичној акцији полиције приведен је Никола М. (31). Он је пажњу привукао својим присуством, јер га нико од породице и пријатеља певачице није познавао.

Полицајци су сачекали да крене ка излазу са гробља и недалеко од Зрењанинског пута су му стављене лисице на руке.

Тетоважа испод ока

Након што је 2018. године изашао из затвора, испод Марјановићевог ока примећена је тетоважа. Он је на десном одбразу, одмах испод ока, тетовирао сузу.

Шта она њему тачно представља, као и који је повод за такав корак, није познато. Обично је таква тетоважа међу криминалним бандама представљала показатељ да су били у затвору или да су некога убили...

БОНУС ВИДЕО: Интервентна одводи Зорана Марјановића