Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ДЕТАЉ КОЈИ ЈЕ СВИМА ПРОМАКАО! Понашање Марјановића кобне ноћи открило много - сви су остали запањени

29.07.2022. 10:00
Пише:
Србија Danas/Nova.rs
Zoran Marjanović
Зоран Марјановић / Извор: Фото: Србија Данас/Фацебоок/Р.И.П. Јелена Крсмановић Марјановић

Очи су му биле водњикаве, а лице надувено, као да је сатима плакао пошто су ватрогасци из канала у Црвенки извукли тело његове супруге Јелене Марјановић. Али оно што је Зоран потом учинио, све је запањило.

Зоран Марјановић пријавио је нестанак супруге Јелене Марјановић на насипу у Црвенки, делу Борче који се налази уз Дунав, поподне 2. априла 2016. године. По његовој причи, њих двоје и њихова малолетна ћерка Јана, заједно су отишли до Црвенке, да би Јелена тамо џогирала, јер је хтела да буде у доброј физичкој форми зато што је хтела да се врати на естраду.

Пошто се није враћала, Зоран је, како је рекао, почео да је тражи, а потом је позвао полицију и пријавио нестанак. Пошто полиција није одмах реаговала, он је позвао пријатеље и рођаке и сам започео потрагу.

АДВОКАТ ОТКРИО ДО САДА НЕПОЗНАТЕ ДЕТАЉЕ! ОВО МОЖЕ ЗОРАНА ИЗВУЋИ ИЗ ЗАТВОРА?! Ево ко је виђен на насипу у време убиства - преокрет поступка?

АДВОКАТ ОТКРИО ДО САДА НЕПОЗНАТЕ ДЕТАЉЕ! ОВО МОЖЕ ЗОРАНА ИЗВУЋИ ИЗ ЗАТВОРА?! Ево ко је виђен на насипу у време убиства - преокрет поступка?

ТУЖИЛАШТВО ИЗНЕЛО НОВЕ ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: "За ТРИ сата Зоран извео готово савршен злочин..."

ТУЖИЛАШТВО ИЗНЕЛО НОВЕ ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: "За ТРИ сата Зоран извео готово савршен злочин..."

ЈЕДНА ЖЕНА У КУЋИ СЕ ПИТАЛА ЗА СВЕ: Јелена преживљавала пакао у кући Марјановића, свекрва је терала да ради ГНУСНЕ СТВАРИ

ЈЕДНА ЖЕНА У КУЋИ СЕ ПИТАЛА ЗА СВЕ: Јелена преживљавала пакао у кући Марјановића, свекрва је терала да ради ГНУСНЕ СТВАРИ

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Потом су се прикључили полицајци, ватрогасци и почела је организованија претрага терена, а све то је пратило десетине новинара јер је нестанак певачице "Гранда" постао ударна вест. Тело жене пронађено је у оближњем каналу, а нашао га је један ватрогасац. Од нестанка случај је прерастао у убиство, које месецима није силазило са насловних страна.

Те вечери у кући породице Марјановића у Борчи, атмосфера је била мучна, као и увек када несрећа погоди неко домаћинство. Али, тада цела прича почиње да се убрзава, захваљујучи, пре свега, Зорану Марјановићу.

Те вечери кућа Марјановићевих била је пуна пријатеља и рођака који су тешили Зорана и гледали да се нађу при руци породици кој је, како се тада чинило, претрпела велики губитак, јер су изгубили сваку наду да ће Јелену икада више видети живу. Доста новинара је било у кући, покушавајући да дођу до неке изјаве, а онда изненађење у режији Зорана Марјановић и његовог оца Владимира.

- Зоран не да је био вољан да каже реч, две, већ је давао интервју за интервјуом. Пала је већ ноћ, било нам је необично, јер после напорног и стресног дана, када је остао без супруге, а што је можда и још теже, његова малолетна ћерка без мајке, он је провео сате и сате причајући са новинарима, као на траци. Невероватно је било и понашање Владимира, који се понашао као секретар. Док је Зоран причао са једном новинарском екипом, Владимир би прилазио и говорио да не заборави да га чека и друга новинарска екипа - описао је сведок ситуацију у дому породице Марјановић један од присутних.

Vladimir Marjanović na godišnjem pomenu Jeleni Marjanović
Владимир Марјановић на годишњем помену Јелени Марјановић / Извор: Србија Данас

Зорану су очи биле водњикаве а лице надувено, изгледао је као да је дуго плакао, што је било у том тренутку разумљиво. Али, није се уморио, већ је наставио да прича свим новинарима који су желели а чују, а било их је много. Зоран и Владимир су се понашали као да су жељни медијске пажње, или из садашње перспективе, као да су већ тада градили одбрану, представљајући Зорана као уцвељеног и ожалошћеног мужа.

Оно што је такође било чудно те ноћи 3. априла 2016. године је било одуство полицајаца у кући.

Првих неколико дана, полиција је деловала хаотично и дезорганизовано, иако то није чест случај на дан када се догоди неки злочин. Заправо, најчешће полиција физички затвара приступ и контакт са особама умешаним у случај, чак и после тога "саветују" породице да избегавају новинаре.

У овом случају, није било никаквог видљивог нити службеног присуства полиције, која је тих дана починила низ невероватних пропуста и грешака.

Подсетимо, Зоран Марјановић је првостепеном пресудом осуђен на 40 година затвора због убиства његове супруге Јелене Марјановић. На ову пресуду адвокати Зорана Марјановића су најавили жалбе, тврдећи да докази на основу којих је донета нису довољно чврсти.

Док је трајала истрага, Марјановић је учествовао у ријалити програму, а неколико пута је био и хапшен. Читање пресуде са њим у судници, поред сина и адвоката, пратила је његова нова партнерка Зорица, која је одмах затим избачена због неприличног понашања. Она је, чувши пресуду, почела да гласно негодује и псује, а затим је једнако бурно реаговала када је полиција два сата касније дошла у кућу породице Марјановић у Борчи како би одвела Марјановића у притвор који му је одређен, а потом и на издржавање казне.