Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ОНА МУ ЈЕДИНА НИЈЕ ОКРЕНУЛА ЛЕЂА: Беливук се само ОВОЈ жени обраћао са "љубави" (ФОТО)

13.08.2021. 21:02
Пише:
Србија Данас/Курир
Velja Nevolja
Веља Невоља / Извор: Фото: Профимедиа/Илустрација/Инстаграм/дијанахркаловиц

Бивша државна секретарка Дијана Хркаловић, која није крила нетрпељивост према љубавници ухапшеног вође клана, једина му није окренула леђа.

Вељку Беливуку, организатору криминалне групе која се сумњичи за најмонструозније злочине почињене икада на овим просторима, после хапшења леђа није окренула само једна од три жене које су се годинама бориле за његову наклоност - бивша државна секретарка у Министарству унутрашњих послова Дијана Хркаловић. Како Курир сазнаје, суровог убицу пре хапшења мучила је нетрпељивост Хркаловићке према његовој љубавници.

Шта је ПУТНИЧКА ДИЈАРЕЈА и како да је избегнете? Докторка објашњава шта морате да урадите, посебно ако ПУТУЈЕТЕ СА ДЕЦОМ!

Шта је ПУТНИЧКА ДИЈАРЕЈА и како да је избегнете? Докторка објашњава шта морате да урадите, посебно ако ПУТУЈЕТЕ СА ДЕЦОМ!

"ОВА ГЛАВА МНОГО ПРИЧА, ОДСЕЦИТЕ ЈЕ" Испливала нова БРУТАЛНА ПРЕПИСКА Веље Невоље и Марка Миљковића

"ОВА ГЛАВА МНОГО ПРИЧА, ОДСЕЦИТЕ ЈЕ" Испливала нова БРУТАЛНА ПРЕПИСКА Веље Невоље и Марка Миљковића

НИЈЕ СВАКО МОГАО У КУЋУ СТРАВЕ, ЗНА СЕ ХИЈЕРАРХИЈА: Код Беливука се знало ко убија, ко обезбеђује, а ко је задужен за наркотике

НИЈЕ СВАКО МОГАО У КУЋУ СТРАВЕ, ЗНА СЕ ХИЈЕРАРХИЈА: Код Беливука се знало ко убија, ко обезбеђује, а ко је задужен за наркотике

Болесна љубомора

- Његова супруга Бојана, која је већ била у поодмаклој трудноћи када су Беливук и његова криминална група ухапшени 4. фебруара, одмах је спаковала ствари и са децом напустила стан на Звездари, у ком су живели, али и државу. Убрзо је приведена и његова љубавница, али ни она није покушала да одбрани осумњиченог за сурова убиства, већ је истражитељима дала шифре за пет мобилних телефона, у којима је било и доказа, односно фотографија које ће током судског поступка бити коришћене против њега - открива извор.

Он подсећа и да је Бојана Беливук, када им је полиција 4. фебруара упала у стан, викала на мужа и понављала: "Види шта си нам урадио?!"

- Иако је већ годинама био у вези са љубавницом, Беливук се супрузи увек обраћао са "љубави". Зидали су нову кућу, бирали већ нијансу плочица и боју завеса, али је крвав новац стигао на наплату, па уместо да се пресели у њихов нови дом, она се иселила у иностранство - каже саговорник Курира.

Тетоважа

Дијана на срцу

Да су Беливук и Хркаловићка, која је од његовог хапшења два пута саслушавана у СБПОК, имали посебан однос, сведочи и тетоважа грчке богиње победе Нике коју Беливук има на грудима. Како су писали медији, бивша државна секретарка је у једном тренутку променила своје име у Ника Рина, али убрзо се предомислила и вратила своје.

- Ако неко узме за име име богиње на тетоважи вође једног криминалног клана, онда то јасно говори о блискости те две особе и да је њихова веза била много јача него што се може замислити - објаснио је раније бивши оперативац Државне безбедности Божидар Спасић и навео да не постоји могућност да је то случајност. Иначе, Хркаловићка је два пута одбила да на полиграфу одговара на питања.

Velja Nevolja
Веља Невоља / Извор: СД/илустрација

Он открива да је пре пада клана, када је Беливук мислио да је најмоћнији и да се никада више неће наћи иза решетака, буктао прави рат између "његових жена".

- Супругу је увек некако чувао по страни, она је била мајка његове деце. Међутим, велика нетрпељивост је владала између љубавнице и Дијане Хркаловић. Њих две буквално су луделе од љубоморе једна према другој, па је Беливук, како тврде његови блиски сарадници, увек морао да буде на опрезу да се њих две негде не сретну, јер обе имају сличан карактер и нико не би могао да зна шта би се у том случају догодило - открива он.

Женске ствари у кући страве

У кући страве у Ритопеку, у којој је брутално убијено, искасапљено, а потом и самлевено најмање петоро људи, истражитељи су затекли и женске ствари.

- Оне су пронађене на последњем спрату куће, реч је о сукњи и женској пиџами - открио је извор.

Ти си ми битна

Наводно, и једну и другу је лагао да она друга није битна.

- Са љубавницом је дуго година био у вези, али су водили рачуна да земљу никада не напуштају заједно. То је било мало необично јер је логично да би свако са љубавницом лакше функционисао негде у иностранству, где га мање људи познаје. Међутим, после овог открића јасно је да би тада имао проблем са Хркаловићком, која је у то време била на високој позицији у МУП и лако је могла да провери ко је и у које време напустио земљу. Од ње није могао да сакрије чак ни лажни идентитет - додаје он.

Да му није окренула леђа чак ни када су откривени монструозни детаљи мучења, касапљења и млевења најмање петорице мушкараца у индустријској машини за млевење меса, Хркаловићка редовно показује на друштвеној мрежи Инстрагам, на којој се активирала убрзо после хапшења Беливукове групе.

Дикси, опроштено ти је

- У навијачким круговима се прича да је са његовим "принципима" који су на слободи у редовном контакту, а наводно је они чак и обезбеђују. У прилог томе иде и њена преписка са навијачима на Инстаграму - каже он.

Подсетимо, након што је недавно поставила једну своју фотографију, обратио јој се један од навијача поруком: "Браво, Дикси, опроштено ти је и што си нам трибину уништила, мајке ми." На то му је она дословно одговорила да се не уништава онај ко се воли. - А ко зна, можда се на крају ипак испостави да ја немам везе с тим... Чудан је живот. Онај ко стварно воли, тај не уништава. Поздрав за све "гробаре" - написала је она уз два срца, црно и бело.