Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ЂИЛАС, ЛИЦЕМЕР: Ронио сузе због Маринике, али народ памти како се заправо ОПХОДИО ПРЕМА ЖЕНАМА! Овај снимак све доказује

12.03.2024. 15:49
Пише:
Србија Данас
Dragan Đilas
Драган Ђилас / Извор: Профимедиа

Драган Ђилас је кабадахијски извређао новинарку.

Лицемерје самозваног лидера продемократске опозиције Драгана Ђиласа све брже постаје монументално.

КОЛИКО ЛИЦА ИМА ЂИЛАС?! Драган пљује пројекте који су оживели Београд, а заборавља шта је причао о њима док је био на власти! Лицемерје какво се на памтиBeograd

КОЛИКО ЛИЦА ИМА ЂИЛАС?! Драган пљује пројекте који су оживели Београд, а заборавља шта је причао о њима док је био на власти! Лицемерје какво се на памти

НЕМАЧКИ ПЛАЋЕНИК МАЛТРЕТИРА ЉУДЕ ПО БЕОГРАДУ: Погледајте како се Никола Ристић иживљавао над женом (ВИДЕО)Nikola Ristić

НЕМАЧКИ ПЛАЋЕНИК МАЛТРЕТИРА ЉУДЕ ПО БЕОГРАДУ: Погледајте како се Никола Ристић иживљавао над женом (ВИДЕО)

УЈЕДИЊЕНИ У МРЖЊИ ПРЕМА ВУЧИЋУ И СРБИЈИ: Политичари из региона не престају да износе ГНУСНЕ лажи о председнику - Утркују се ко ће дубље да нам забије нож у леђа!Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

УЈЕДИЊЕНИ У МРЖЊИ ПРЕМА ВУЧИЋУ И СРБИЈИ: Политичари из региона не престају да износе ГНУСНЕ лажи о председнику - Утркују се ко ће дубље да нам забије нож у леђа!

Колико је све што он говори, чини, а можда и мисли, измишљотина, можда и најбоље илуструју његове лажне сузе и наводна брига за жене.

Свима је још увек свеже у сећању остало да је, након дивљања његових присталица испред РИК-а, овај глумачки натрушчик, почео да плаче.

Подсетимо, пошто су доживели дебакл на изборима, лицемерни чланови листе "Србија против насиља", су, палицама и маказама за жицу, хтели да уђу у зграду РИК-а, а како нису успели физички су насрнули на Миладина Ковачевића члана Републичке изборне комисије.

Фрустрирани јер је народ на демократским изборима поново показао да их не жели, а немоћни јер им ни насилан покушај узурпације власти није успео, припадници Ђиласове клике одлучили су се на тотални циркус.

Мариника Тепић и Мирослав Алексић отпочели су, наводни, штрајк глађу, а због њихове "жртве" Драган Ђилас "ронио" је сузе.

Ако узмемо у обзир да је Мики Алексић свој “велики“ штрајк глађу прекинуо после петнаестак минута, а да је Мариника Тепић све време била на инфузији, и да, дакле, нико од њих није заиста штрајковао глађу, утолико Ђиласова јалова глума делује бизарније.

- Наравно да ћу да заплачем, него шта ћу да радим... Заплакаћу још ко зна колико пута у животу кад видим ситуацију која ме погађа - поручио је тада Драган Ђилас поводом критика због његове “емотивне“ реакције.

Тајкунском медију Н1 је рекао да је показао је емоције јер "такав чин угрожава њено здравље".

Ова његова наводна брига за здравље своје саучеснице у злочину против здравог разума можда би и завредела Оскара, да није од раније познато колико је Ђиласу стало до џентлменства и каваљерства. Одавно је он народ упознао са својом “бригом“ према женама.

Свега неколико месеци раније Ђиласова мета била је једна жена. Да ствар буде гора у питању је била новинарка.

Бахат какав јесте, а очито ненавикнут да му постављају питања која му не одговарају, лидер Странке Слободе и правде, понео се бахато и изразито грубо према водитељки јутарњег програма телевизије Нова С, Невени Маџаревић.

Наиме, Ђилас се гостујући у поменутом програму осврнуо на претходно гостовање кошаркашког тренера Душка Вујошевића, који је у свом недавном излагању рекао да је Драган Ђилас власник телевизије Нова С. Све то се Драгану Ђиласу изгледа није допало, па је своје гостовање искористио да нападне жену која је само радила свој посао.

Очигледно, навикнут да кроји медије по својој вољи, без икаквог осећаја за пристојност или бригу за другу особу, Ђилас је Маџаревићевој упутио оштре речи.

- Замерам Вама јер нисте демантовали Душка Вујошевића да сам власник телевизије на којој радите! Како то можете да дозволите?! Знате ли ко је власник телевизије на којој радите – грубо је напао Ђилас.

Потом је ударио и на професионалност новинарке.

- Зашто се не спремите за емисију, а не да ја пишем деманти? Ваша питања су мени невероватна! Ја заиста не могу да одговарам на та Ваша питања. Зашто стално инсистирате на њима?!

Сада га није било брига што је у питању жена, и што оваквим бахаћењем можда угрожава и њено психички и физичко здравље.

Селективна брига Драгана Ђиласа само показује колико те бриге уопште и нема. Све је код њега лажно.

Нарочито сузе.

Подсетимо, као што му ово није прву пут да у јавности вређа људе који обављају своју дужност, тако му није ни први пут да, наводно, заплаче пред камерама.

Прошли пут када је тако плакао за камере, његову игру разоткрио је Чедомир Јовановић рекавши да је "Ђилас плакао на једно око“.

Гостујући у емисији Хит твит Јовановић  је приметио да је то што је Ђилас извео пред медијима јефтина глума.

- Немојте да плачете на једно око, Ђилас је плакао на једно око… Мени ово не изгледа као жеља да заштити породицу, кад се неко искриви и чека да му неко каже "Може" па да почнеш да плачеш. Како се зове кад неко почиње да плаче на знак? То је шмира, тако се зове та глума - рекао је Јовановић.

Извор: Србија Данас