Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Сви су плакали због Миланове судбине, а онда се огласила породица која тврди да је ИСТИНА ДРУГАЧИЈА

09.03.2018. 18:22
Пише:
Србија Данас
Milan Jevđić
Милан Јевђић / Извор: Фото: Facebook/ Милан Јевђић

Цела Србија плаче због студента медицине који нема шта да једе, а сада се сви питају шта је права истина

Милан Јевђић који је пре неколико дана био гост Тање Војтеховски у емисији “Живот прича” на ТВ Прва дигао је на ноге читаву Србију када је испричао да је студент пете године медицине, да никад није пао ниједан испит иако, практично, нема ни услове да студира. Имао је само 20 дана када су се његов отац и мајка разишли, а да му је прва успомена из детињства тешке батине које је добио од оце. Он је такође испричао да се издржавао сам радећи најтеже физичке послове а све како би успео да заврши факултет.

Међутим, на друштвеним мрежама након емисије почели су да се јављају људи који тврде да је истина другачија и оптужују Миланда да лаже и да заправо не оскудева ни у чему. Тако се водитељки емисије у којој је Милан гостовао, Татјани Војтеховски, обратила и породица која тврди да је помагала Милану и да је изјавама у емисији изреволтирана.

- Поштована гђо Војтеховски, затразите од мене и ја ћу Вам у писаној форми доставити одобрење да објавите та ”условљавања”. Говорите о преписци која се водила између Милана и мене када је одлучио да нам се врати пошто је предходно одлучио да оде.

- Зашто је отишао? Зато сто сам му по ко зна који пут рекао да не желимо да финансирамо његову мајку, сестру и брата. Зашто? Зато што то није био део насег договора. То се десило око Нове године да би ми у другој половини јануара поново тражио паре а вец је предходно одлучио да оде од нас. На то је имао право и нико га није спречавао - овако се водитељки емисије "Живот прича" Татјани Војтеховски путем друштвених мрежа обратио др Добрица Павловић који је годинама помагао Милана Јевђића, студента медицине који је гостујући у поменутој емисији рекао да нема за књиге, храну и студије. 

Ђорђе је јео по контејнерима и спавао је на улици, а онда му се ЖИВОТ преокренуо и то ЗБОГ ОВОГ ЧОВЕКА! (ВИДЕО)

На друштвеним мрежама др Павловић му није остао дужан одговоривши и њему и водитељи емисије, образложивши како је дошло до разлаза у њиховом односу. 

- То иди ми, дођи ми због његове фамилије коју нисмо хтели да финансирамо десило се по ко зна који пут. Тада смо имали врло некултурну и не знам како још да је назовем преписку преко Vibera. Пукао сам јер мора да схвати да нисмо хтели да плаћамо такси његовој мајци! Да ли то мозете да замислите? Жена живи на селу, нигде не путује аутобусом, већ јој син наручује такси, а ми то да плаћамо. Пукао сам и зато што нисам хтео да наш новац и телефон који је од нас добио даје брату, а онда тражи да му ми купимо нови и компензујемо новац. Чији новац да компензујемо? Наш!?  - пита се Павловић и додаје: - Што је најгоре, испао сам кретен на квадрат јер сам му на крају послао новац и за телефон. 

Он је даље објаснио да је Јевђић отишао од њих јер нису желели да троше новац на његову фамилију.

- Једноставно немамо толико новца, а и да имамо нисмо се то договорили. За информацију у децембру је потросио на фамилију 600 евра, наравно наших а онда смо морали ми да платимо стан и рачуне. Платили смо, да би ме поново позвао и поново тражио новац.

НЕЋЕ МУ ФАЛИТИ ДЛАКА, ФАЛИЋЕ МУ ЦЕЛА ГЛАВА: Исповест Весне чији је син преживео праву тортуру у школи!

- Почело је са 70 евра па позајмица од 100 евра. Када сам му рекао да цу му дати 100 евра а не позајмити рекао ми је да није птица. Ваљда је мислио да за те паре може да купи само зрневље.

У току те преписке сам пукао и сваста му рекао и не стидим се тога, понављам пукао сам. Или је са нама или није. Не може да оде од нас па да се врати када му затреба новац! - написао је изреволтирани човек и дода да му је на крају месеца дао и редовних 300 евра и да поправи телефон који је позајмио од друга па га покварио, а потом се обратио Војтеховској: 

ЊЕНА ЋЕРКА (13) ЈЕ ДЕТЕ ЛЕПТИР И ТРПИ ВРШЊАЧКО НАСИЉЕ: Једног дана ми је рекла МАМА, ХАЈДЕ ДА ОДУСТАНЕМО ОД СВЕГА

- Што се те преписке тице, затражите одобрење, добићете га у писаној форми и слободно то објавите. Шта год да сам рекао, а рекао сам свашта, не стидим се! Јасно је нама да он воли своју фамилију али то не значи да ми морамо да их финансирамо или мозда по Вама значи!? - питао је обративши се директно водитељки. 

Добрица Павловић на друштвеним мрежама писао је и да су супруга и он почели Јевђића да финансирају 2013. када је посао на факултет. као разлог ње навео само жељу да помогну факултет. 

- Договор је био да му ми помажемо да заврши факултет. Никакви аранжмани у вези фамилије нису постојали. Прве године нисмо ни знали да је у контакту са мајком. Одушевили смо се када смо чули да јесте. Мајка је само једна. Тада смо чули да има и брата и сестру и да их виђа. Нама је то звучало феноменално. Саветовао сам му да покуша да се са оцем договори. Лично сматрам да је то само питање воље. Боље покушати и више пута а не судити се. Никаквих договора у вези финансирања породице нису постојали - написао је доктор, а потом додао због чега се на друштвеним мрежама огласио: 

- Нисам очекивао никакво јавно захваљивање, али не и причу....сам, гладан, без новца... То није тачно. Тачно, то је повредило мене и супругу.

 Да напоменем нама не смета што је излазио у ресторане. То нисмо ни знали. Човек себи мора да да одушка. Свако има неки вентил. Не сметају нам ни ресторани брзе хране. Ок, свако једе шта воли. Пристојно је обучен. То смо ми финансирали и ми разумемо и то. Оно путовање у иностранство је било поклон. Не од нас. Знам сигурно да је поклон у питању - пише он и понавља да је проблем између њих настао јер Павловићи нису хтели да финансирају Миланову породицу, као ни његово понашање у њиховом дому.

Министар Зоран Ђорђевић потписао Протокол о волонтирању са деканима 10 факултета

- Да не заборавим, нисам уопште био мек када је падао испите. Мислим да сам најгрубљи био када је пао патологију. Највисе сам био љут када је пао чини ми се микробиологију (задржавам право да сам мозда погрешио који је испит у питању) али му нисам тада ништа ружно рекао јер сам био у друштву. Зашто сам тада био љут? Трећа година, прешао је у Београд, ми му платили школарину јер је такав закон а он пада испите!?

- На крају, ми од њега нисмо ништа тражили за узврат али бас ништа и то је он знао. Било је овако....заврши факс и то ће бити све што ти треба да урадиш! - закључио је Добрица. 

Након свега, Добрица Павловић имао је још једну објаву на друштвеној мрежи Facebook: