Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

НАТО опозиција прети због ове песме! Истина највише боли (ВИДЕО)

26.10.2023. 16:19
Пише:
Србија Данас/24седам
Foto: Youtube Printscreen/Nova S, N1
Фото: Youtube Printscreen/Nova С, Н1 / Извор: Фото: Youtube Printscreen/Nova С, Н1

Очекивано, делу НАТО опозиције није пријало да чују истину - тајкуну Шолаку, браћи Ђилас, Мариники Тепић, Срђану отпорашу, Вуку Јеремићу, Микију Алексићу и Ћути, али ни Саву и лажном десничару Милошу Французу.

Друштвеним мрежама данима кружи песма која је приказала понашање вођа бившег режима који су се очигледно ужелеле својих фотеља и пљачкања Србије.

Угљеша Мрдић: "Ђилас поново ухваћен у бруталним лажима"Milovan Đilas

Угљеша Мрдић: "Ђилас поново ухваћен у бруталним лажима"

ШОЛАКОВО ЛИЦЕМРЈЕ НЕМА ГРАНИЦА: Брани Србима оно што даје Хрватима!dragan Å¡olak

ШОЛАКОВО ЛИЦЕМРЈЕ НЕМА ГРАНИЦА: Брани Србима оно што даје Хрватима!

"УПРАВА ПО МЕРИ СВИХ ГРАЂАНА" Министар Александар Мартиновић за СД: Желим да покажем колико је важно да саслушамо људеAleksandar Martinović

"УПРАВА ПО МЕРИ СВИХ ГРАЂАНА" Министар Александар Мартиновић за СД: Желим да покажем колико је важно да саслушамо људе

- Стари дрипци и лопине, подижу се из прашине, траже шансу да допуне џепове. Навикли су се на виле, скупа кола и гориле, накрали се, живе живот леп - овим речима започиње песма која је оголила планове оних који су се домогли власти у обојеној револуцији Петог октобра, а затим пустошили земљу пуних 12 година, од 2000 до 2012. године.

Очекивано, делу НАТО опозиције није пријало да чују истину - тајкуну Шолаку, браћи Ђилас, Мариники Тепић, Срђану отпорашу, Вуку Јеремићу, Микију Алексићу и Ћути, али ни Саву и лажном десничару Милошу Французу.

Наравно, у делу опозиције ова песма је одмах дочекана "на нож", јер истина боли, а поготово онога који жели да је сакрије. Ипак, тешко ју је сакрити, поготово када се ради о онима који су на власт 2000. године дошли из студентских клупа, у поцепаним патикама и олињалим јакнама, а сада имају хиљаде квадратних метара стамбених и пословних простора, као и милионе на рачунима у иностранству.

Огољено опозиционо лешинарење

Оно што посебно боли део опозиције јесте стих "Не чују се кад је тврдо, ал покрену своје крдо у несрећи да потраже спас. Битка ко је јунак већи док ликују на несрећи међу собом боре се за власт", којим се јасно огољава чињеница да су, без имало гриже савести, искористили трагедије у ОШ "Владислав Рибникар" и селима код Младеновца да прикупе неки јефтин политички поен. 

Beograd
Београд / Извор: Србија Данас

Не обазирући се на тугу родитеља и родбине убијене деце, опозиција је водила кампању како би поново засели у фотеље...

У споту који прати песму су сви ту: од тајкуна Шолака, преко браће Ђилас, Маринике Чобану Тепић, Срђана отпораша, Вука Јеремића, Микија Алексића и Ћуте, до Рокфелеровог мезимчета Саве и лажног десничара Милоша Француза.

- Гојко тражи од свог брата, још пар хиљада квадрата, каже бато "мало плачи, наивни су нам гласачи. Саутемптон немој крити, купи и Манчестер сити - "за то мора да се ради, бар један мост на Ади" - пева засад непознати аутор очигледно алудирајући на огромно богатство браће Ђилас које су стекли за време режима Демократске странке.

Браћа Ђилас напунили џепове за време бившег режима

Подсетимо, према подацима до којих су дошли медији, Гојко Ђилас, као и његов брат, може да се похвали завидном имовином: Сувласник је фирме (25%) Хуге Медиа,  док је власник 75% удела предузећа Срђан Ерцег.

Као сувласник фирме Хуге Медиа, а где је као делатност у АПР-у уписана Рекламна агенција, заједно са Власником Срђаном Ерцегом остварује приход од 99 милиона динара.  Поред тога, у сувласништву је и фирме Tarrad коју дели по пола са Душком Ђиласом.

Једини је заступник фирме Comity реал естате Доо која је у власништву Мултикома и основана је са намером разраде грађевинских пројеката, али константно прави губитке јер се претпоставља да се у овом случају рачунало на братову подршку која је изборном вољом грађана изостала.

Поред неколико компанија, Гојко Ђилас поседује и бројне некретнине, а заједно са својим братом има чак 35 станова.

dragan-djilas
драган-ђилас / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Треба ли споменути да је Гојков брат, Драган Ђилас у политику ушао као сиромашни студент, а сада важи за једног од најбогатијих држављана Србије, чије укупно богатство је тешко проценити!? За време режима Демократске странке, Драган Ђилас је имао монопол над рекламним простором у земљи, тако да су све компаније, хтеле не хтеле, морале да му плаћају како би се рекламирале. 

Многи медији су годинама писали да су, од 2000. до 2014. године, четири предузећа у Ђиласовом власништву имала укупан приход од 619 милиона евра, као и да је то остварио злоупотребом своје политичке функције. 

Прете новинарима

Представници НАТО опозиције упутили су на адресе више новинара отворене претње. Како исти кажу, када се врате на власт осветиће се свима који пишу о Гојку Ђиласу.

У споту се појављује и лик тајкуна Драгана Шолака, који је за време бившег режима успео да напуни џепове толико да може себи да приушти куповину енглеског премијерлигаша. Ипак, за разлику од пљачкања народног новца, овај тајкун се веома лоше сналази на слободном тржишту о чему сведоче огромни губици његових компанија. 

Foto: Profimedia
Фото: Профимедиа / Извор: Фото: Профимедиа

Баш због тога он покушава да своје пулене врати у фотеље, како би наставио са мутним радњама које су му онемогућене 2012. године.

Мариника оптужује Србе за геноцид

Поред тајкуна Шолака, у споту је и лик Маринике Тепић која је у својој дугогодишњој, прелетачкој, политичкој каријери најпознатија по томе што је оптуживала српски народ и Србију за наводни геноцид у Сребреници, али и по томе што је својевремно измислила да су током рата у Хрватској српске власти на територији Србије, тачније у Војводини, држале концентрационе логоре за мучење хрватских заробљеника.

По законику Србије, кажњиво је негирање геноцида у Руанди, али није кажњиво негирање геноцида који је почињен у наше име. Ви се фрљате нечим што је толико тешка и озбиљна ствар као што је геноцид а нисте у стању да се суочите с њим и да препознате да геноцид није питање броја, да ли је жртава било 100 или 100.000, него намере да се неки народ истреби и да нестане. А ми имамо снимке који сведоче о томе у Хашком суду, да су грађани Сребренице, који су били окупљени тамо, одвајани на мушке и женске. Дакле, ту је та геноцидна намера у суштини. Ја вас молим да узмете у обзир овај предлог, да отворимо расправу на ову тему, да се суочимо са прошлошћу, и са злочинима и са геноцидом који је почињен у наше име. Не треба се тога стидети, треба имати храбрости и са тим се суочити – говорила је својевремено Мариника Тепић у Скупштини Србије.

Милош Француз наставља путем свог политичког оца

Ту је и лажни десничар Милош Јовановић који се сада, попут свог политичког оца Коштунице који је пуштао албанске терористе на слободу, братими са онима који српски народ оптужују за најгнусније злочине.

Ништа чудно, с обзиром да је одавно познато да Јовановић с поносом носи свој француски пасош док му супруга Летиција Ерика, која је такође француска држављанка, води невладину организацију која се финансира из страних фондова попут Фондације за отворено друштво Џорџа Сороша и Рокфелеровог фонда.

Из удобних домова гледали разарање Србије

Милош Француз и Вук Јеремић за време бомбардовања били су у удобним становима у Француској и Великој Британији док су НАТО авиони разарали Србију.

Милош Јовановић, лажни патриота, одлучио је да се побратими са онима који српски народ оптужују за најгнусније злочине. 

Мариника Тепић у својој дугогодишњој, прелетачкој, политичкој каријери најпознатија по томе што је оптуживала српски народ и Србију за наводни геноцид у Сребреници, али и по томе што је својевремно измислила да су током рата у Хрватској српске власти на територији Србије, тачније у Војводини, држале концентрационе логоре за мучење хрватских заробљеника.

Ништа чудно, с обзиром да је одавно познато да Јовановић с поносом носи свој француски пасош док му супруга Летиција Ерика, која је такође француска држављанка, води невладину организацију која се финансира из страних фондова попут Фондације за отворено друштво Џорџа Сороша и Рокфелеровог фонда.

У споту је и самозвани десничар и бивши блиски сарадник Бориса Тадића, Вук Јеремић. Он је свој патриотизам показао током НАТО агресије на Србију 1999. године када је уништавање Србије гледао на екрану телевизора у свом удобном стану у Лондону. Ипак, после петооктобарске обојене револуције вратио се у Србију и заузео битне позиције, а за српске интересе је толико "радио" да су му се својевремено Албанци на насловној страни листа “Експрес” захвалили насловом “Хвала, Вуче”.

Рокфелеров пулен се батинама бори против насиља

У споту се појављује још једна Рокфелерова узданица, Саво Манојловић, некадашњи члан Демократске странке, а сада самозвани еколог и "борац против насиља" који се против насиља "бори" тако што на протестима шутира своје неистомишљенике.

Отпораш тврди да није страни плаћеник зато што је добијао паре из иностранства

Ту је и Срђан Миливојевић, некадашњи отпораш који би поново да упада у Народну Скупштину и пали симбол српске демократије, као што је то чинио 2000. године када су његову организацију "Отпор" засијали новцем из иностранства. Он то чак и не крије, па је у једној емисији отворено питао: "Зар сам ја страни плаћеник само зато што сам добијао паре из иностранства?!"

Јеремић толико "радио" за Србију да су му се Албанци захвалили

Поред Сркија отпораша, у споту је и самозвани десничар и бивши блиски сарадник Бориса Тадића Вук Јеремић. Он је свој патриотизам показао током НАТО агресије на Србију 1999. године када је уништавање Србије гледао на екрану телевизора у свом удобном лондонском стану.

Foto: Printscreen
Фото: Printscreen / Извор: Фото: Printscreen

Нешто касније, после петооктобарске обојене револуције вратио се у Србију и заузео битне позиције, а за српске интересе је толико "радио" да су му се својевремено Албанци на насловној страни листа “Експрес” захвалили насловом “Хвала, Вуче”.

"Борац против корупције" опустошио Националну службу за запошљавање

У споту се појављује и лик Мирослава Алексића, који сада себе представља као великог борца против корупције и поштењачину, а док је био на власти у Трстенику са супругом Маријом и тастом Љубишом Кнежевићем је направио шему уз помоћ које су годинама згртали милионе.

Тада се, под маском разних пројеката, око 55 милиона динара из буџета Националне службе за запошљавање (НСЗ) у којој је радио Кнежевић прелило у Фонд за унапређење људских ресурса, тј. у њихову приватну организацију, а тачније у њихов кућни буџет!

miroslav-aleksic
мирослав-алексиц / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Та мрежа муљања и малверзација базирала се понајвише на ангажовању људи за јавне послове по страначкој линији (Г17), фиктивним обукама, подизању готовине за наводне трошкове превоза са рачуна у банкама, а те паре поменути запослени никада нису видели, и тако даље... 

Када се погледају чак и ове кратке биографије политичког бешчашћа сваком разумном је јасно да Ђилас-Шолаков клан који се представља као опозиција не жели ништа добро Србији, него их искључиво интересује пуњење сопствених џепова. Можда их баш због тога толико и вређају стихови који потпуно откривају њихове нечасне намере:

- Ђилас, Мики и пар идиота довели би земљу до банкрота, они знају како се то ради - "масно лажи, а дебело кради"!