Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

РЕАКЦИЈЕ НА БОШКОВО И ЂИЛАСОВО НАСИЉЕ У БЕОГРАДУ: Желе на власт крвопролићем, ПУНА ПОДРШКА ВУЧИЋУ

17.03.2019. 17:44 18:12
Пише:
Србија Данас
protest
протест / Извор: Танјуг/​Танја Валић

"Претње силовањем, вешањем, јучерашњи монстуозни упад у РТС са све моторном тестером, данашња блокада и насиље испред згарде Председништва су одраз њихове немоћи и мржње, јер други програм немају."

Фашизам који Ђилас, Јеремић и насилник Бошко Обрадовић свакодневно спроводе, доживео је свој врхунац синоћ упадом у зграду РТС-а и данашњом блокадом Председништва - рекао је Милосав Миличковић, потпредседник Градског одбора Београд и додао:

(УЖИВО) ГРАЂАНИ СРБИЈЕ УЗ ПРЕДСЕДНИКА: Народ се самоиницијативно скупља да пружи подршку Вучићу

(УЖИВО) ГРАЂАНИ СРБИЈЕ УЗ ПРЕДСЕДНИКА: Народ се самоиницијативно скупља да пружи подршку Вучићу

- Данас је свима јасно да насилници, они који туку припаднике МУП-а, вређају жене, прете силовањем, вешањем и моторним тестерама желе да дођу на власт крвопролићем. Не смемо и нећемо дозволити да хулигани и дивљаци, који су уништили Србију, поново врате Србију у политичку прошлост, не смемо дозволити да се Ђилас, Јеремић и Обрадовић са политичким неистомишљеницима обрачунавају на најпримитивнији начин. Пружам подршку председнику Александру Вучићу у његовој искреној борби за пристојну и модерну Србију, и апсолутна подршка за то што неће подлећи притисцима насилника из СзС-а.

Boško Obradović
Бошко Обрадовић / Извор: Танјуг/​Драган Кујунџић

Александар Марковић, секретар Градског одбора Српске напредне странке Београд рекао је да насиље које су синоћ спровели Драган Ђилас и Бошко Обрадовић упадом у просторије РТС, данашњи дивљачки испади испред Председништва Србије, само су још једном оголили идеју коју тзв. опозиција има, а то су македонски и украјински сценарио.

То је та елита: Погледајте како Бошков и Ђиласов демонстрант мокри насред улице (ВИДЕО)

То је та елита: Погледајте како Бошков и Ђиласов демонстрант мокри насред улице (ВИДЕО)

- Једини и искључиви циљ који СзС има је долазак на власт и то насиљем, јер је евидентно да подршку грађана Србије немају, а скандалозно је што за спровођење тог циља очигледно не бирају средства.

- Као отац двоје малолетне деце, мало је рећи да осуђујем поступке Ђиласа, Јеремића и Обрадовића,  јер дивљаштво, простаклук и насиље нису вредности којима желим да учим своју децу, нити су вредности које би требало промовисати на било који начин. Ружна слика, коју СзС свакодневно, са сваког места, па и данас испред Председништва шаље свету, представља покушај дестабилизације Србије и урушавање напора које председник Александар Вучић, Влада Србије и град Београд улажу у привлачење инвестиција, отварање нових радних места, стварање позитивне слике Србије у свету и грађење друштва у коме се разлике поштују, јединственост цени, а демократија и владавина права су изнад свега.

protest
протест / Извор: Танјуг/​Драган Кујунџић

Овом приликом Марковић је поручио Ђиласу, Јеремићу и Обрадовићу да нас варварством и примитивизмом неће уплашити, и да ће грађани Србије и даље подржавати Александра Вучића јер је он слика пристојне, модерне и напредне Србије, а не ви, са вешалима и моторним тестерама.

Градски одбор Београд Српске напредне странке  са данашње вандредне седнице, послао је јасну и недвосмислену подршку председнику Републике Александру Вучићу у настојањима да очува мир и стабилност и то у тренутку када су се кабадахије попут Ђиласа, Јеремића и Обрадовића одлучиле на варварске и дивљачке потезе и да крвопролићем преузму власт. 

Србијо, гледај ко хоће да руши државу! Бошкови и Ђиласови хулигани ПИЈАНИ праве нереде (ВИДЕО)

Србијо, гледај ко хоће да руши државу! Бошкови и Ђиласови хулигани ПИЈАНИ праве нереде (ВИДЕО)

- Претње силовањем, вешањем, јучерашњи монстуозни упад у РТС са све моторном тестером, данашња блокада и насиље испред згарде Председништва су одраз њихове немоћи и мржње, јер други програм немају. 

Градски одбор Београд СНС-а, са свих 17 београдских одбора: Барајево, Вождовац, Врачар, Гроцка, Звездара, Земун, Лазаревац, Младеновац, Нови Београд, Обреновац, Палилула, Раковица, Савски венац, Сопот, Стари град, Сурчин и Чукарица, поручује насилницима из СзС да се нисмо и нећемо уплашити њиховог дивљаштва, и да никада нећемо подлећи притисцима насилника, фашиста и лопова, а надлежне државне органе позивамо да реагују на насиље и да га санкционишу, јер нико не сме бити изнад закона.

protest
протест / Извор: Танјуг/​Драган Кујунџић

Александар Мирковић, шеф Одборничке групе Српске напредне странке у Скупштини града Београда најоштрије је осудио напад на полицајце, Председништво Србије и "хулиганско понашање фашисте Бошка Обрадовића, тајкуна и лопова Драгана Ђиласа и Вука Јеремића као и њихових следбеника."

- Позивам све државне органе да ефикасном и конкретном реакцијом покажу да насиље није добродошло у Србији и да се на улици и крвљу ништа неће променити. У реду је да имамо различито политичко мишљење, али је недопустиво да криминалци Ђилас, Јеремић и Обрадовић који су упропастили Београд и Србију, у недостатку подршке грађана, силеџијством покушају да дођу на власт. Молим све присталице СНС-а као и све људе који подржавају политику председника Александра Вучића, која је политика мира, развоја и просперитета да остану уздржани и мирни, јер је управо насиље оно што ти лопови из некаквог савеза желе да изазову.