Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ХРВАТ КОЈИ ЈЕ БРАНИО СРБЕ! Игор послао снажну поруку својим сународницима - Хрватска не постоји без мржње према српству!

10.10.2020. 17:03
Пише:
Србија Danas/Kurir.rs
Igor Premuzic
Игор Премузиц / Извор: Фото: Facebook/Igor Премузиц

Јавно је прозвао политичке представнике Срба у Хрватској Милорада Пуповца и Бориса Милошевића. Написао је Премужић да њих двојица не бране интересе свог народа, већ да за добру плату и велики новац раде против Срба које би требало да бране и представљају у институцијама. 

Игор Премужић је пре свега човек, а онда по националној припадности Хрват. Последњих дана у Хрватској се поново прави атмосфера линча и хистерије према Србима, хапсе се људи за наводне злочине у Вуковару, тинејџери српске националности бивају претучену у Вуковару, да би се медијским манипулацијама у јавности жртве касније представиле као џелати.

Mozzart стипендира, ти тренираш са Жељком Ребрачом!

Mozzart стипендира, ти тренираш са Жељком Ребрачом!

КОРОНА УЗЕЛА ПРЕВЕЛИКИ ДАНАК: Хрватској прети експлозија сиромаштва

КОРОНА УЗЕЛА ПРЕВЕЛИКИ ДАНАК: Хрватској прети експлозија сиромаштва

Хрватска на удару другог таласа: Војска поставља шаторе пред болнице, прописане и казне!

Хрватска на удару другог таласа: Војска поставља шаторе пред болнице, прописане и казне!

Игор Премужић то није могао ћутке да гледа, па се огласио преко свог званичног профила. Исто онако како је чинио и пре четири године, када је отворено написао да се Срби никада неће вратити у Хрватску, јер су им спаљене куће. Занимљиво, Игор Премужић текст је написао на ћирилици, чиме је желео да се и на том пољу солидарише са Србима. Званичним писмом Европске уније, чија је употреба забрањена у Хрватској.

Јавно је прозвао политичке представнике Срба у Хрватској Милорада Пуповца и Бориса Милошевића. Написао је Премужић да њих двојица не бране интересе свог народа, већ да за добру плату и велики новац раде против Срба које би требало да бране и представљају у институцијама. 

Нови круг мржње написао бих много више, али то нема смисла. У земљи где су сви слепи, где не чују и не осећају ништа, свако написано слово је екстра.

Опет морам да напишем оно што нигде нисам умео да прочитам. Нови талас мржње, 2020. број, точак који увек иде истим темпом. После одмора, школе, почетка овог и оног после "одмора", воз мора да се врати на колосек, на шине.

Мржња према Српству, великој Хрватској, отаџбини, Вуковару, жртвама, рату, пар коме дугујемо и сличне приче су кренуле. О овоме је решен тим који држи Хрватску, Хрватска која тренутно пуца у врат Хрватској, Хрватска која ће за неколико дана стајати на врат више од 300 породица. И тако држава на челу са криминалцима, бандом, ратним злочинцима и ратним професионалцима, уз помоћ поганих колега даје смисао свом постојању.

Хрватска, ова данас, не постоји без мржње према Србству. Тако и 30 година после рата у сред ноћи изводе људе из куће, оптужују се за учешће у убиству, јер ето - сазнали су одмах, у октобру 2020. године. Нису знали да су људи из 1991. пребили бескорисне и убили Да, управо су то сазнали. Довели су људе који су ту, доступни и ко зна који пут су тестирани. Нису могли да буду позвани на интервју, као ни десет пута раније, да би се онда суочили са доказима и ухапсили их. Морали су да се тресу, морали су да изведу представу, морали су да покажу раном телу да Хрватска никада неће престати да хапси за 1991. наравно, докази, процедура и правна процедура апсолутно нису битни, пук гладан крви тражи криминалци. За два месеца и тако нико неће да прича нити да пише о томе. Зато ће сви изгледати ових дана, ево белог лука, а нико заправо не зна о чему се ради и какви су докази изашли после 30 година. Нема везе, имамо оне који су нам тукли момке, бели лук.

Није дуго требало чекати, последице позоришног хапшења сносила су деца која су напустила школу. Напала их група, деца и унуци оних који су ратовали са ножем у зубима, па су учили и децу да су најбољи кад их удариш у главу, кад их добијеш. Све је ово пратио колега и премијер Милошевић, уз коментар о свим злочинима, без обзира о чему се ради о фабрици мржње за људе који су га изабрали да их заступа и на крају заступа њихове интересе.

Овако Срби имају непријатеља из сопствених редова да их рађа и подржава снага банде која је на мржњи према свом народу већ 30 година. И он је за то супер плаћен, за сарадњу са владом банде. Сада он, Милошевић, који је био дете у време рата, држи свећу за плату. И њима Милошевић и Пуповац служе као ловачки списак на телу мржње и злочина. Покривају бар мало.

Догађај мржње према Србији је тек почео, до раста у Вуковару чућемо о убијеној деци, рату, тенковима, звездама, кокардама, салатама и осталим срањима која вас пумпају већ 30 година.

Мрзите Србе, будите прави и добри Хрвати, покажите патриоте, јер патриоте без мржње према Србима нису одрасле и далеко.