Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

НОВИ ЈЕЗИВ ДЕТАЉ МАСАКРА У ГРАДАЧЦУ! Монструм је кобног јутра урадио нешто што га је натерало да крене у КРВАВИ ПИР - све због једног папира?!

19.08.2023. 11:59
Nermin Sulejmanović
Нермин Сулејмановић / Извор: Facebook

Судија Лејла Нумановић монструму послала решење о одбијању мера које је тражила несрећно убијена Низама

Судија општинског суда у Градачцу Лејла Нумановић је послала решење о одбијању мера забране чак и помахниталом убици Нермину Сулејмановићу. Она то по закону није била обавезна, јер није изрекла мере забране.

ШТА СЕ ДЕШАВА СА НЕРМИНОВИМ ТЕЛОМ?! Они су се јавили да га преузму - надлежни НИСУ ДОЗВОЛИЛИ, ево због чега!

ШТА СЕ ДЕШАВА СА НЕРМИНОВИМ ТЕЛОМ?! Они су се јавили да га преузму - надлежни НИСУ ДОЗВОЛИЛИ, ево због чега!

БИЋЕ САХРАЊЕН ТАЈНО, ЛОКАЦИЈА СЕ ЗНА?! На овом месту ће бити укопан МОНСТРУМ из Градачца, добиће необележен гроб

БИЋЕ САХРАЊЕН ТАЈНО, ЛОКАЦИЈА СЕ ЗНА?! На овом месту ће бити укопан МОНСТРУМ из Градачца, добиће необележен гроб

ШОК У ПОРОДИЦИ МОНСТРУМА ИЗ ГРАДЧЦА, ОТАЦ У ТЕШКОМ СТАЊУ: "Срећа па његова мама није жива"

ШОК У ПОРОДИЦИ МОНСТРУМА ИЗ ГРАДЧЦА, ОТАЦ У ТЕШКОМ СТАЊУ: "Срећа па његова мама није жива"

Према информацијама "Аваза" помахнитали убица је ово решење преузео у пошти кобног јутра и након тога је кренуо у крвави поход.

Он је усмртио своју невенчану супругу Низаму Хећимовић, која је раније тражила мере забране против монструма јер је претукао због неукусне хране. Након тога је наставио с крвавим пиром у којем је убио и Дениса и Ђенгиза Ондера те ранио три особе.

Подсећамо, Уред дисциплинског тужиоца ВСТВ-а је формирао предмет против ње.

Из Суда су тврдили да им полиција није доставила доказе на основу којих би суткиња могла изрећи мере забране, док из МУП-а тврде да су их на основу изјаве изрицали у другим случајевима.

Нермин Сулејмановић на најсвирепији начин и потпуно хладнокрвно извршио је незапамжен масакр у малом месту под именом Градачац. Наиме, он је убио три особе, исто толико их је ранио, да би на крају извршио самоубиство.

Сулејмановићев чин је, осим своје бруталности, потпуно на површину избацио и сву шупљину система у БиХ, који је заправо споља нашминкан и који вам говори да вас штити, а изнутра потпуно трулог показујући супротно.

Након тачно седам дана од стравичног злочина, још увек нису све околности разјашњене, а јавности се званичне информације дају на кашикицу, уз оправдање да је истрага у току.

 

Хронологија догађаја

Сулејмановић је свој брутални злочин започео у петак, 11. аугуста 2023. године, после девет часова ујутру, када је закуцао на врата породичне куће Низамине тетке у којој се несретна жена крила данима од монструма. Осим што је отео своју невенчану супругу Низаму, Нермин је повео и њихову деветомесечну бебу, која је, нажалост, цео немили догађај морала посматрати. У тим тренуцима, Низаму је покушао спасити рођак, иначе полицајац, али га је Сулејмановић ранио и онеспособио. Након њиховог одласка позвана је полиција, којој је за долазак на локацију требало чак 21 минут. За толико су прешли пут дуг између два и три километра.

Сулејмановић је заједно са Низамом и њиховом ћерком, нешто после девет сати стигао у викендицу која се налази у насељу Сибовац, где је наставио свој крвнички чин. Брутално ју је претукао, а затим једним хицем из пиштоља убио, пред ћеркицом која је лежала и плакала. Смирено и хладнокрвно све је снимао мобилним телефоном, да би затим видео поставио на друштвену мрежу Инстаграм. Гледатељима је поручио: "Сад ћете гледати убиство уживо".

Након убиства, Сулејмановић је Низаму оставио у дворишту викендице, а потом назвао пријатеља, којем је рекао да спаси дете, објаснивши му какав монструозан чин је урадио и на којој локацији. Потом је крвав сео у аутомобил и запућутио се у центар Градачца. Муњевитом брзином је пројурио градом, а потом се зауставио када је у аутомобилу марке Волво затекао Дениса Ондера. Њему је, кроз затворени прозор возила испалио два хица у главу. Нажалост, иако је Денис био жив, по доласку у болницу губи своју битку.

Затим, он свој крвави поход наставља проналаском Денисовог оца Ђенгиза Ондера, којег убија такође пуцњем из пиштоља. Очигледно му ни то није било довољно, желећи да убије читаву породицу, одлази у породичну кућу, где затиче Харису Ондер којој у пределу грудног коша, опет пуцњем из пиштоља, задаје повреде опасне по живот.

Nermin Sulejmanović
Нермин Сулејмановић / Извор: Facebook

Свестан да остаје без муниције у то време већ троструки убица поново седа у аутомобил, запућује се ка продавници опреме за лов и риболов где под претњом пиштољем од продавца тражи метке калибра девет милиметара. Продавац, веома брзо разумно рагује те му уместо праве издаје стартну муницију.

Након изласка из продавнице, наставља са својим походом те отвара ватру на једно полицијско возило у којем рањава полицајца.

Сејући страх међу грађанима Градачца, док се полиција безуспешно налази у потери за њиме, свраћа на једну бензинску пумпу где точи гориво. Након тога се запућује на фарму изван Градачца, где се око 13 сати опет јавља уживо путем друштвене мреже Инстаграм. У неколико минута, потпуно смирено објашњава шта је дотад урадио, нагласивши да планира наставити с убиствима. Такође је нагласио и да је "упозоравао" на то да ће се нешто такво десити више пута. У то време, пренос је пратило оквирно 15 хиљада људи, док га је више стотина особа у коментарима и подржало.

Након обраћања, одлази у свој аутомобил те искључује пријенос уживо. Паралелно се појављује и информација да га је полиција лоцирала, а крајњи исход постаје неизвестан.

Схвативши да га је полиција опколила, Сулејмановић око 13:50 сати у свом аутомобилу извршава самоубиство пуцњем из пиштоља.