Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

КЕЈТ МИДЛТОН МРТВА? "Краљевска породица готова без принцезе од Велса" - огласио се најпознатији британски водитељ

22.03.2024. 11:12
Пише:
Србија Данас/Курир
Kejt Midlton
Кејт Мидлтон / Извор: Профимедиа

У причи о Кејт Мидлтон могао би да се деси велики преокрет након повратка принцезе од Велса службеним дужностима. Најављује се да би то могло да се догоди до Ускрса или након празника.

У међувремену, кружи читава серија теорија завера на интернету. Изузетно је велики број гласина и нагађања о супрузи принца од Велса, и такве спекулације није умирио и недавно објављен видео ње и принца Вилијама (видео забележен испред продавнице у Виндзору прошле суботе). И даље је актуелно питање шта се дешава са Кејт, а једно од најшокантнијих да су Кејт Мидлтон и краљ Чарлс умрли.

Емитована је синоћ емисија "ТМЗ истражује: где је Кејт Мидлтон", овај амерички портал објавио је почетком овог месеца папарацо слику тврдећи да су на њој принцеза од Велса и њена мајка Керол Мидлтон. Објавио је и поменути снимак из Виндзора, што је учинио и британски The Сун.

НОВИ СКАНДАЛ ТРЕСЕ ЈАВНОСТ! Особље болнице где је оперисана Кејт Мидлтон открило поверљиве информацијеKejt Midlton

НОВИ СКАНДАЛ ТРЕСЕ ЈАВНОСТ! Особље болнице где је оперисана Кејт Мидлтон открило поверљиве информације

"Нисмо ми глупи, то није она већ двојница!" Ново појављивање Кејт Мидлтон још више УЗНЕМИРИЛО ЈАВНОСТ У БританијиKejt Midlton

"Нисмо ми глупи, то није она већ двојница!" Ново појављивање Кејт Мидлтон још више УЗНЕМИРИЛО ЈАВНОСТ У Британији

НЕЗАМИСЛИВА БРУКА У БОЛНИЦИ У КОЈОЈ СЕ ЛЕЧИ КЕЈТ МИДЛТОН: Један од запослених урадио нешто нечувено, "СВИ СМО ИЗБЕЗУМЉЕНИ"midlton

НЕЗАМИСЛИВА БРУКА У БОЛНИЦИ У КОЈОЈ СЕ ЛЕЧИ КЕЈТ МИДЛТОН: Један од запослених урадио нешто нечувено, "СВИ СМО ИЗБЕЗУМЉЕНИ"

Какве теорије о Кејт Мидлтон која по речима овог стручњака за двор тешко подноси гласине, доноси ова емисија'

Слом Кејт Мидлтон?

У емисији је гостовао британски водитељ Пирс Морган који је рекао да је могуће да је принцеза доживела слом. Истакао је да се Кејт можда суочила са осећајем да је притисак (будућег) положаја краљице "неподношљив".

Мислим да је притисак на Кејт већ дуже време крајње неподношљив. Не би ме шокирало да је доживела некакав слом. Сада су имали велику здравствену кризу и она покушава да брине о троје деце, под будним оком јавности. Када све то узмете у обзир, то је много за сваку младу жену", поручио је.

Пирс је рекао да је Палата забрљала ствари објављивањем те слике и додао: "Људи које кривим за ово су новинарски тим палате. О чему су размишљали када су то проследили светским медијима без основних провера?".

Ту слику повукле су водеће светске агенције због монтаже. "Последње што би требало да урадите јесте да објавите слику која има 16-17 измена за које ми знамо". Такође се запитао зашто је Кејт сама уређивала слику која је веома важна.

"Краљевска породица готова је без Кејт"

У емисији је гостовао и бивши баткер краљевске породице односно бивши батлер принцезе Дајане.

- Желим да преброде ову кризу. Желим да покажу свету да је у кући Велс све у реду и желим да иду напред јер су они наша нада за будућност. Без њих, без Кејт, краљевска породица је готова - поручио је, пише Mirror.

Kejt Midlton, princ Vilijam, kraljevska porodica
Кејт Мидлтон, принц Вилијам, краљевска породица / Извор: Профимедиа

"Не верујем да је тако изгледала у том моменту"

- Нисам убеђен да је слика саме Кејт снимљена недељу дана раније - рекао је 58-годишњи водитељ у емисији "Где је Кејт Мидлтон?". Његов коментар односи се на разлику између објављивања снимка и поменуте фотографије.

Нагласио је: "Знам некога ко ју је видео те недеље и рекао је да не изгледа нимало као на слици. Једноставно је неко ко је налетео на њу, ко је познаје, рекао да изгледа много мршавије него на фотографији. Кејт је ионако прилично мршава и описали су ми да је мршавија него иначе".

Кејт на снмку забележеном прошле суботе у Виндзору изгледа веома мршаво односно мршавије него иначе, што се и коментарише на друштвеним мрежема где се истиче и разлика између до сада објављених слика принцезе од Велса односно напомиње да се стиче утисак да се не ради о "истој жени".

- Не верујем да је то тачан одраз онога како је она тачно изгледала у то време - истакао је. Изјава Пирса Моргана контрира онима који тврде да се Кејт након операције 16. јануара у Лондону није појављивала у јавности односно од 25. децембра 2023. када је била породицом у Сандригему, након чега је уследила вест о хурушком захвату и серија скандала. Слике које се пореде на друштвеним мрежама, поред слике за Дан мајки јесу фотографија испред дворца у Виндзору (12. март) и слика Кејт и њене мајке Керол Мидлтон, такође у Виндзору (четврти март). Помињу се и теорије о наводној двојници, али има и оних који мисле другачије сматрајући да је принцеза заиста на тим фотографијама. Ипак, теоретичари су прилично гласнији.

Кејт Мидлтон задесио је и скандал око покушаја разоткривања података о њеном здравственом стању у болници где је оперисана. Истрага је у току.

Србија Данас/ Курир