Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ПАКЛЕНИ РАТ У ВЕЛИКОЈ БРИТАНИЈИ: "Емоционално окрутна" Меган или Кејт, сурови коментари о војвоткињама само се нижу

06.03.2021. 07:53
Пише:
Србија Данас
Megan i Kejt
Меган и Кејт / Извор: Фото: Профимедиа

Меган Маркл оптужила је војвоткињу од Кембриџа, војвотињу од Корнвола и принца Чарлса за то што су приче о њој процуриле у медије у време када је била члан краљевске породице.

Војвода и Војвоткиња од Сасекса осећају да негативне приче о њима долазе из Кејтиног, Камилиног и Чарлсовог домаћинства, каже за Дејли Мејл инсајдер из палате.

РУСКИ БЕЗБЕДЊАЦИ ПОСТАЈУ ЈОШ ЈАЧИ: Сурови професионалац постаје ново лице у врху ФСБ-а, Путин презадовољан

РУСКИ БЕЗБЕДЊАЦИ ПОСТАЈУ ЈОШ ЈАЧИ: Сурови професионалац постаје ново лице у врху ФСБ-а, Путин презадовољан

КОВАКСОМ ИСПОРУЧЕНО 20 МИЛИОНА ВАКЦИНА: Директор СЗО рекао планове за следећу недељу

КОВАКСОМ ИСПОРУЧЕНО 20 МИЛИОНА ВАКЦИНА: Директор СЗО рекао планове за следећу недељу

ТРАГЕДИЈА! Лифт згњечио мушкарца (64) - у болници подлегао повредама (ВИДЕО)

ТРАГЕДИЈА! Лифт згњечио мушкарца (64) - у болници подлегао повредама (ВИДЕО)

Ова открића уследила су само неколико дана након што је Меган оптужена да је "отерала" двоје радника, а да је "упропастила" самопоуздање трећем раднику палате. Ове наводе је објавио Тајмс ове недеље, а о томе се огласио један од бивших запослених Харија и Меган.

Меган је жестоко негирала тврдње, инсистирајући на томе да их Бакингамска палата користи да шири лажне тврдње о њој.

Бакингемска палата најавила је да ће покренути истрагу о овим наводима - називајући "веома забрињавајућим" тврдње да је војвоткиња од Сасекса показала "емоционалну окруност".

Све се ово дешава пред емитовање интервјуа који су Меган и Хари дали Опри Винфри. Интерјву ће се емитовати и у Великој Британији и то у понедељак, иако се принц Филип опоравља од операције срца.

Тајмсу је извор рекао да палата није баратала дезинформацијама и да не води никакву кампању уочи емитовања интерјвуа.

Војвода и војвоткиња од Сасекса су наводно мислили да негативне информације о њима цуре у штампу управо из домаћинстава војвотиње од Кембриџа, војвоткиње од Корнвола и принца Чарлса.

По једној причи, принц Хари је наводно викао на једну краљичину радницу у инциденту који је укључивао тијару за Меганино венчање.

Инсајдер је такође рекао да су Хари и Меган "претпостављали да су мушкарци у сивим оделима били опседнути њиховим уништавањем", док су били у Кесингтонској палати.

Британска јавност бесна

Британски дневни лист Дејли Експрес објавио је инсајдерску информацију према којој би ИТВ могао да одустане од приказивања интервјуа који су Опри Винфри дали Меган Маркл и принц Хари. Та ТВ кућа је ЦБС-у платила више од милион фунти за права приказивања.

Све зависи, тврди Дејли Мејл, од здравственог стања супруга краљице Елизабете ИИ, војводе од Единбурга принца Филипа. Ако војводи, којем је управо оперисано срце, буде лошије, ИТВ можда одустане од интервјуа који је, очекивано, добио етикету "телевизијског догађаја деценије" и који би на програму требало да се нађе у недељу 7. фебруару у САД-у, а у понедељак у Великој Британији.

Међутим, како ствари сада стоје, ИТВ наставља по свом и на Твитеру су објавили да ће они уредно у понедељак објавити најишчекиванији интервју године.

У светлу најновијих догађања са свих страна се јављају стручњаци за односе с јавношћу који сугеришу шта би Хари и Меган требали да ураде. Суштина је предлога - одложите причу, стопирајте ствар, замолите ЦБС, Опру, чините што год можете, само одустаните.

Меган какву досад нисмо чули

Џуди Џејмс за један портал изјавила је како се у Бакингамској палати узалуд надају да Меганин тајанствени осмех из прве најаве значи да ће она "негирати тврдње из серије драматичних питања водитељке". У другој је најави, тврди, Меган "какву никад досад нисмо чули".

- Њен глас је тиши, говори спорије, ради паузе између речи ради наглашавања. Због тога звучи мање емотивно, а више чињенично. Њен је поглед усмерен према присећању док наглашава неке речи, а затим у другом смеру, повезаном са погледом у будућност, када говори о ‘ризику од губитка - рекла је Џејмсова.

Додала је како код Меган не види ниједан знак који би сугерисао опрез или забринутост да ће јој излетети нешто што не жели. Она апсолутно контролише своје речи.

Након гледања другог исечка све је више оних који Меган упоређују са Волис Симпсон, женом због које је Едвард VIII абдицирао. Та поређења, барем што се тиче Меганине фризуре и хаљине, појавиле су се већ након првог тизера, али сада многи виде још већу сличност и тврде да Меган намерно имитира усправан став и помало укочено држање супруге Харијевог прастрица која је - баш попут ње - била Американка и разведена, а брак са њом супруга је коштао престола, морао је да живи изван домовине и односи са породицом били су нарушени до краја живота.