Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

ПОХОТНА НАСТАВНИЦА ФИЗИЧКОГ МОЛИЛА УЧЕНИКА ДА ЈЕ ЗАДОВОЉИ: Други ђак их прекинуо усред односа - ево шта је ЗАТЕКАО

10.12.2022. 13:02
Пише:
Србија Данас
tvidi
твиди / Извор: Профимедиа

Након скандала који је имала са једним учеником на прослави матуре, наставница физичког Мелиса Твиди преселила се из Глазгова у Дубаи, где је започела потпуно нови живот.

Наставница физичког васпитања Мелиса Твиди (28) оптужена је да је имала интимне односе са учеником на матурској вечери, а након тога се неко време повукла са друштвених мрежа. Мелису Твиди (28) је Опште наставно веће Шкотске (ГТЦС) избрисало из регистра наставника у фебруару након истраге о њеном понашању са једним од њених ученика. Наставница је оптужена да је имала односе са учеником (18) након матурске вечери у јуну 2017.

ЕКСПЛОДИРАЛА ЗГРАДА! Има мртвих, десетине се воде као нестали - на лицу места ВЕОМА ОПАСНО

ЕКСПЛОДИРАЛА ЗГРАДА! Има мртвих, десетине се воде као нестали - на лицу места ВЕОМА ОПАСНО

ТАЛАЧКА КРИЗА У НЕМАЧКОЈ! Евакуисан тржни центар, наоружани мушкарац држи таоце, ИМА МРТВИХ (ФОТО)

ТАЛАЧКА КРИЗА У НЕМАЧКОЈ! Евакуисан тржни центар, наоружани мушкарац држи таоце, ИМА МРТВИХ (ФОТО)

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ У БЛИЗИНИ ЖЕЛЕЗНИЧКИХ ШИНА: Пронађени људски остаци, кордон полиције на лицу места!

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ У БЛИЗИНИ ЖЕЛЕЗНИЧКИХ ШИНА: Пронађени људски остаци, кордон полиције на лицу места!

Она је оштро негирала да је имала однос са тинејџером, али је утврђено да се понашала на неприкладан начин. У Шкотској не престају приче о похотној наставници која је на матурској вечери отишла у собу са бившим учеником. Похотна наставница, како је етикетирају готово сви, није била на саслушању јер сада живи у Дубаију, али је својевремено одбацила све оптужбе рекавши да је у време када јој се на терет ставља однос са учеником, спавала код куће. Ипак, сада су се појавиле нове информације.

Имала је 23 године, а ученик 18

Мелиса сад живи у Дубаију и тамо је инструкторка јоге. У време инцидента била је наставница у средњој школи у Глазгову. Тада је имала 23 године, а ученик са којим је спавала 18. Професори су испричали да су били забринути и како се обукла, имала је изазовну хаљину са дубоким прорезом, а седела је са ученицима и пила са њима. Касније је и играла са њима.

Како су испричали неки ученици, у једном тренутку загрлила је ученика са којим је касније спавала и рекла му: "Можемо ли на тренутак да заборавимо да сам ти професорка?" Након тога су отишли у оближњи хотел. У соби их је затекао други ученик. Кад је отворио врата, професорка му је добацила: "Технички, нисам га још нити дотакнула". На саслушању је био и ученик са којим је спавала.

tvidi
твиди / Извор: Профимедиа

- Нисмо имали никакав однос пре матуре. Пио сам те вечери. Нисам је позвао у хотел, не знам како је тамо дошла. Остали смо сами у соби, љубили смо се и после спавали. Она је преноћила и обоје смо отишли у осам ујутру - испричао је ученик.

Каже да му је жао што се дигла фрка око свега јер је он матурирао и сматра да то више није био однос професорка - ученик, већ нешто што се може догодити приликом сваког изласка.

Директор је дојурио испред хотела

У јавност излази све више детаља те вечери. Ученици су након матурске вечери резервисали оближњи хотел, док су професори имали други смештај, но Мелиса је завршила с ученицима.

- Питала сам је како ће кући и да ми можемо да јој средимо превоз, али одбила је. Ми смо се сами вратили у хотел, касније смо и прегледали камере да видимо да ли се вратила. Послали смо јој и поруку, али није одговорила - испричала је професорка Хедер Прентис (60), која је радила у истој школи са Мелисом.

Није ми одговорила на поруку

О свему су испитали и бившег директора школе Дејвида Николса, који је, кад је чуо што се догодило те вечери, одмах сео у аутомобил и кренуо да тражи професорку. Те вечери чак ју је добио на телефон, преноси "Daily Рецордс".

- Те вечери сам знао да нешто није у реду. Видео сам да професорке причају да је Мелиса отишла са ученицима. Касније сам сазнао да је спавала с једним. Старији професори питали су је да ли јој треба такси, рекла им је да не треба и да ће се снаћи. Касније ме је назвао један професор и рекао да је Мелиса са ученицима у хотелу. Дошао сам у тај хотел, тамо је било неколико ученика. Особље хотела је занимало да ли дечак пунолетан, а кад су сазнали да јесте, рекли су да то што се догађа није њихов проблем. Добио сам Мелису на телефон, рекла ми је да је била у хотелу али да је сад код куће - испричао је директор.

Плакала кад јој је рекао да је суспендована

Ученици су му рекли да јој тражи да му пошаље локацију.

- Послао сам јој поруку и тражио да ми пошаље локацију. Нисам добио одговор - испричао је бивши директор.

Други дан позвао је ученика за којег су му рекли да је био са професорком. Питао га је отворено.

- Да, спавао сам с њом - одговорио је.

Након тога позвао је Мелису у канцеларију.

- Суспендовани сте - рекао јој је. "Сломила се и почела је да плаче. Отишла је и више нисам чуо за њу", додао је бивши директор, а некадашњој професорки прети забрана рада у свим школама.